A különböző formák sokat elárulhatnak a rejtett vonásainkról, ez a különleges napocskás személyiségteszt például felfedi, mennyire vagy pozitív személyiség. Nézd meg ezt a 8 Napot ábrázoló fotót, válaszd ki a számodra legvonzóbbat, mi pedig elmondjuk, mit jelent az, amire voksoltál. 

Íme a fotó: 

Bright Side 

1.

Ha az 1-es Napot választottad, akkor feltehetően nagyon kitartó személyiség vagy. Mindig az élet napos oldalát nézed, igyekszel másokban is tartani a lelket és támogatni a szeretteid. Nagyszerű barát vagy, hiszen számos alkalommal segítettél már át másokat nehéz időszakon. Mosolygós, kedves személyiséged népszerűvé tesz a baráti körödben. 

2.

Ha a 2-es Napot választottad, akkor nagyon fontos számodra a személyes tér. Egy kicsit introvertáltabb személyiség vagy, a legfontosabb nekd az őszinteség és a kedvesség, a barátid nagyon lényeges szerepet töltenek be az életedben. Alapvetően pozitívan állsz az élethez, de vannak szituációk, amikor egy kicsit borúlátóbb vagy. Remekül működik a hatodik érzéked, szóval bízz is abban, mert az segíthet neked kiutat találni a nehezebb helyzetekből is. 

3. 

Okos, kíváncsi és bátor természet vagy, aki mindig vágyik a kalandokra. Nagyon őszinte és nyitott személyiség vagy, nálad az a bizonyos pohár mindig félig tetel van. Természetedből adódóan nagyon jó vezető vagy, mások számítanak az útmutatásodra és értékelik a véleményed. 

4. 

Ha 4-es Napot választottad, akkor te egy kicsit nyugtalan személy vagy. Rengeteg ötleted van, de sokszor már a tervezésnél megakadsz. Mindig készen állsz szembenézni az új kihívásokkal, állandóan felpezsdülsz attól, ha valami újat próbálhatsz ki. Az életet igyekszel meg is élni, érdemes lehet egy kicsit lehiggadnod. Jók az ötleteid, csak vidd is véghez őket. 

5. 

Ha az 5-ös Napot válassztottad, akkora te életed hívószava konkrétan a pozititvitás. Mindig nagy szeretettel segítesz másokon, néha már úgy is tűnhet, hogy hőskomlexusod van. Fénysugár és inspiráció vagy mások életében, gondolataid pedig szívesen osztod meg másokkal. 

6. 

Azok akik ezt a Napot választják általában vidám emberek, akik élvezik az élet minden apró kis részletét. Az utadba gördülő akadályokat már-már örömmel veszed, mert tudod, ebből is tanulhatsz valami újat. Nem riadsz meg az építő jellegű kritikától, vidám hozzáállásod mindenen átsegít. Az emberek megbízhatónak tartanak, ráadásul szuper vezetői képességekkel rendelkezel. 

7. 

Ha a 7-es Napot választottad, akkor téged minden új cél inspirál, grátisz mindent meg is teszel annak érdekében, hogy elérd a céljaid. Néha már annyi álmod és vágyad van, hogy azok megvalósítására egy élet is kevés. Ez néha elszomorít, de gondolj arra, hogy a sok pozitív gondolat és remek ötlet visz majd előre az életben, ha erre fókuszálsz, a siker is rád talál. 

8.

Ha a 8-as Napot választottad, akkor a te türelmed igazán irigylésre méltó. Nem vagy az a könnyen sértődő típus, haragot sem tartasz túl sokáig, pozitív életszemléleted miatt legalábbis hamar elszáll. 

(via)