Az optikai illúziók nem csak a megfigyelő képességed tudják fejlesztni, sokszor ugyanis elképesztő dolgokat árulhatnak el a személyiségedről is. Ez az optikai csalódással egybekötött személyiségteszt például arra ad választ, mennyire vagy érzékeny. 

Csekkold a képet 

Felkészültél? Szeretdnéd tudni a választ? Akkor nézd meg ezt az Octavio Ocampo szürrealista festő által készítettt képet, mert amit először meglátsz rajta, az megadja a választis a számodra. 

The Minds Journal 

Ha a virágot láttad meg először 

Ha elsőként a virágot veszed észre ezen a képen, akkor te valószínűleg nagyon érzékeny és intuitív ember vagy. Képes vagy hosszabb távon is egy dologra koncentrálni, éppen ezért kiváló hallgatóságnak is számítasz a barátaid, szeretteid körében. Mindenki tudja, hozzád bátran fordulhat tanácsért, hiszen kellő érzékenységgel vagy képes kezelni a legtöbb szituációt. 

Ha a hölgyet vetted észre 

Ha először a hölgyet szúrtad ki, akki az azt jelenti, hogy rengeteg belső erő lakozik benned. Az élet számtalan akadályt görget eléd, de minden kihívás dacára te képes vagy megmaradni jókedvűnek és vidámnak. Néha azonban felületesnek tűnhetsz, az emberek azt hihetik kemény szíved van, pedig csak sok mindenen mentél keresztül, ami megtanított arra, hogyan állj ki magadért. Akik viszont jól ismernek tudják, hogy a dacos külső mögött, vajszív rejtőzik. 

(via)