Töltsd ki ezt a személyiségtesztet és tudd meg, mi az, amire igazán vágysz egy kapcsolatban. Hihetetlen, de az eredmény pontosan megmutatja, milyen szerelemre is vágysz valójában. Csak csekkold ez a képet, amit elsőnek meglátsz, az fogja neked felfedni az igazságot. 

Íme a fotó: 

Ha a nőt láttad meg elsőként 

Azok, akik elsőként a nőt veszik észre általában nagyon jószívűek és megértőek. Ha te is ebbe a csoportba tartozol, akkor hajlamos lehetsz arra, hogy mások igényeit a magad elé helyezd, a nagylelkűséged nem ismer határokat. Gondoskodó, odaadó, hűséges és megbízható típus vagy, éppen ezért egy kapcsolatban is ugyanezt keresed. Fontos számodra a törődés, éppen ezért szereted, ha a párod kényeztet téged. 

Ha virágot láttad meg 

Azok az emberek, akik a virágot látják meg először, általában mélyen értékelik a szépséget és az esztétikát. Ha te is közéjük tartozol, akkor valószínűleg érzékenyen reagálsz a téged körülvevő világra, minden apró részletet elemzel, ha arról van szó. Romantikus, de szenvedélyes típus vagy, aki az érzéseit kreatív, ötletes módon fejezi ki. Szereted a szeretteiddel minőségi módon eltölteni az időt, éppen ezért a párkapcsolat terén is ezt keresed, ráadásul imádod, ha finom gesztusokkal mutatja ki neked a párod, mennyire szeret és törődik veled. 

Ha a pillangót szúrtad ki 

Ha a pillangón akadt meg elsőként a tekinteted, akkor te biztosan nagyon nyitott és megbízható személyiség vagy. Általában kimondod, amit gondolsz, tipikus, ami a szíveden az a szádon. Nagyon fontos számodra az intimitás, így a szerelem terén is ezt keresed. Jó érzéssel tölt el, ha együtt lehetsz a pároddal egy bekuckózós estén, amikor is egymás karjaiba fonódva merültök el egy szuper filmben. 

 (via)