Biztos, hogy tudod, hogy mire vágysz? Ez a színes tollas személyiségteszt most felfedi a legmélyebb, legrejtettebb gondolataidat is. 

1. toll: Stabilitás

Ha ezt a tollat választottad, az azt jelenti, hogy belefáradtál már a nehézségekbe. Szinte végig dolgozod az egész napot, sokszor álmatlanul forgolódsz azon agyalva, hogyan tovább, mégis úgy érzed, nem tartasz ott, ahol szeretnél. Azt gondolod, hogy mindegy, hogy mennyire keményen hajtasz, soha nem kapod meg érte a jutalmadat. Ez a tollválasztás azt a vágyadat tükrözi, hogy egy stabilabb alapot szeretnél, ahol átjár a béke és a nyugalom.

2. toll: Kreativitás

Úgy érzed, hogy nagyon be vagy korlátozva, és szinte szenvedsz, hogy mennyire unalmasak a hétköznapok. Dühít, hogy körülötted mindenki nagyon negatív, és ez rád is nagy hatással van. Kívánod a változást, szeretnéd végre megváltoztatni az életedet. Lendületre vágysz, és új kihívásokra. Szeretnéd, ha olyan feladatokat tudnál bevonzani az életedbe, amik elégedettséggel töltenek el.

3. toll: Egyszerűség

Ha ezt a tollat választottad, akkor úgy érzed, hogy a te életedben minden megtörténik, ami csak megtörténhet. Kétségbeesetten keresed, hogy hogyan tudnál elmenekülni a mindennapjaidból. Csak egy kis lelki békére, nyugalomra vágysz, és hogy senki ne zaklasson, csak hagyjanak ez emberek élni.

4. toll: Fókusz

Olyan ember vagy, akinek könnyen elkalandozik a figyelme az egyik dologról a másikra. Nem tudsz egyszerűen csak egy dologra koncentrálni. Rengeteg projektet kezdeményezel, de azoknak soha nem jutsz a végére. Egyik feladatról a másikra ugrálsz, ami miatt a környezetedben is negatív vélemény alakult ki rólad, szétszórtnak tartanak. Szeretnéd, ha ez megváltozna, és végre egy dologra tudnál fókuszálni.

Változatosság

Úgy érzed, minden nap ugyanúgy telik. Ugyanazt a napi rutint követed, és vágysz arra, hogy valami új dolog, valami váratlan történjen az életedben. Szomjazol a változatosságra, a sokszínűségre, a spontán dolgokra, a kalandokra. Mégis úgy érzed, hogy nem tudsz kitörni a mindennapokból, és ugyanazt a mókuskereket hajtod állandóan.

via