Kíváncsi vagy, milyen lehettél előző életedben? Akár hiszed, akár nem, de erre megadhatja a választ a születési dátumod.

július 14-től 28-ig, szeptember 23-tól 27-ig, október 3-tól 17-ig

Egy korábbi életedben rendkívüli szívű, spirituális tanítónak bizonyultál, aki elbűvölte az emberket a bájával és intelligenciájával. Bármerre is jártál, nyomot hagytál mindenkiben, akivel csak kapcsolatba kerültél. 

Január 22-től 31-ig, szeptember 8-tól 22-ig

Az előző életedben rendkívül élénk képzelőerővel voltál megáldva, nem kizárt, hogy utazó művészként kerested a kenyered. Mindig a figyelem közppontjában voltál, fontos volt számodra a szerelem és a kalandok. 

Július 29-től augusztus 11-ig, október 30-tól november 7-ig

A korábbi életed során fontos volt számodra az igazságosság, szónoki képességeidnek hála pedig a legtöbbször elérted a céljad. Ez a mostani életedre is jellemző, a legfontosabb neked az őszinteség és a közvetlenség. 

Január 8-tól 21-ig, február 1-től 11-ig

Korábbi életedben valószínűleg szerény körülmények között éltél és gyorsan megtanultad, a világ mennyire igazságtalan tud lenni. Viszont már akkor is idealista voltál, ez pedig most sincs másként, de közben megtanultál óvatos lenni. Szóval a szíved csak azok előtt nyitod meg, akik tényleg megérdemlik. 

Március 1-től 10-ig, november 27-től december 18-ig

Előző életedben tele voltál ambícióval, ez pedig a mostani életedre is hatással van. Szereted a szabadságot, nem bírod, ha korlátoznak. Ez a szerelmi kapcsolataidra is igaz, ha úgy érzed valaki visszahúz, akkor hamar továbbállsz. 

Február 12-től 29-ig, augusztus 20-tól 31-ig

A korábbi életedben a jószívűség és a szelídség jellemzett. Hűséges és odaadó típus voltál, aki mindig igyekezett tapintatos maradni. Ezek a tulajdonságok most is ott vannak benned, mostanra viszont már megtanultál kiállni magadért. 

Május 20-8-ig, augusztus 12-19-ig

Egy korábbi életedben feltehetően egy könyörtelen hódító voltál, aki másokra próbálta meg ráerőltetni az akaratát. A makacsságod az a mostani életedere is megmaradt, ám tanultál az előző életed hibáiból és ezúttal inkább a harmóniára törekszel, elfogadod, ha nem minden úgy alakul, ahogy te szeretnéd. 

Május 9-27-ig, június 29-től július 13-ig

Előző életedben nagyon művelt és bölcs voltál, mindezt pedig sikeresen áthoztad magaddal a mostba. Szeretsz tanulni, új dolgokat felfedezni, a tanácsaid pedig sokszor kikérik, mert reálisan vagy képes szemlélni a legtöbb szitut. Számodra a barátság szent, de fontosnak tartod az igazságot, a szerelemben pedig a romantikát keresed. 

március 11-től 31-ig, október 18-tól 29-ig, december 19-től 31-ig

Előző életedben kiemelkedő stratégiai képességekkel rendelkező szónok voltál. A kritikus gondolkodás jellemezett, ez pedig most sincs másként. A szerelemben alapvetően hűséges vagy, de közben egy picit gyanakvó is a természeted. 

Május 28-tól június 18-ig, szeptember 28-tól október 2-ig

A korábbi életed során szeretted a kalandokat, imádtál új helyeket felfedezni. A mai életed most arról szól, hogy megőrizd a függetlenséged, új kihívásokat keresel, miközben azt reméled, hogy rátalálsz a lelkitársadra. 

Április 1-től 19-ig, november 8-tól 17-ig

Előző életedben egy igazi lázadó voltál, minden szembe mentél mások akaratával, a mágia sem állt távolt tőled. Ezekből a tulajdonságokból pedig a mostani életedbe is hoztál valamit, hiszen mindig minden kritikus szemmel nézel és azonnal megmondod, ha valami nem tetszik. 

(via)