Te melyik napon születtél? Ugye tudod, hogy ez rengeteg dolgot elárulhat rólad? Lássuk, a te születési dátumod mit üzen neked.

1, 10, 19, 28

Ha ezeken a napokon születtél, akkor nagyon határozott vagy. Neked nem jelent problémát, ha ki kell mondanod amit érzel. Ami a szíveden, az a szádon! Szereted ha transzparencia van, éppen ezért mindig az igazságra szavazol. Remek vezető vagy, rengetegen felnéznek rád emiatt. 

2, 11, 20, 29

Nagyon érzékeny ember vagy, éppen ezért általában a dolgokat csak az érzelmek szűrőjén keresztül látod. Szinte mindig a szíved alapján döntesz, képtelen vagy objektíven figyelni a dolgokat. Hajlamos vagy a naivitásra, és könnyen megbízol másokban, ami miatt rengetegszer megütöd a bokádat. Szuper, hogy ekkora szíved van, de nem szabad mindenkiben megbízni.

3, 12, 21, 30

Úgy érzed, a spiritualitás minden dolog lényege. Éppen ezért kétszer is meggondolod, hogy mit mondj ki, csak akkor szólalsz meg, ha igazán bölcsnek érzed a mondandód. Soha nem a véleményed vezérli a szavaidat, inkább segíteni szeretnél másokon. Remek tanácsadó vagy, nem csoda, hogy mindenki a te véleményedre kíváncsi bizonyos dolgokról.

4, 13, 22, 31

Ha ezeken a napokon születtél, akkor azért néznek fel rád, mert rendkívül intelligens vagy. Vág az eszed, jól látod a dolgokat, bármilyen folyamatot azonnal átlátsz. Imádod a kalandokat, tele vagy energiával, számodra az a fontos, hogy minden napból kihozd a maximumot, és az általában sikerül is.

5, 14, 23

Ha ezeken a napokon születtél, akkor egy nagyon nyugodt ember vagy. Szereted élvezni az életet, és ugyan kiállsz az igazadért, mindig átgondolod, hogy mikor érdemes megszólalnod. Praktikus és érzelmes vagy egyszerre, ez igen ritka kombináció. Szereted mindenből kihozni a maximumot, és akkor vagy a legboldogabb, amikor nincsenek határok. Éppen ezért, nehezen maradsz meg a munkahelyeken, inkább a vállalkozói lét áll közelebb a szívedhez.

6, 15, 24

Nem tudsz és nem is akarsz ellene tenni, imádod a szép dolgokat. A kényelmes életmód, a pénz vallod, hogy rengeteg problémát megoldanak. Nem tagadod, számodra fontos az, hogy kívülről is azt lássák az emberek, hogy jólétben élsz. Nem jössz zavarba, ha egy feltűnőbb darabot kell viselned, az emberek általában imádják, hogy meg mered tenni azt, amit ők nem. Nem vagy vérbeli vezető, mert nem vagy még elég higgadt és átgondolt. Talán majd idővel elsajátítod ezeket a tulajdonságokat is, de semmi gond nincs azzal, ha jelenleg még nincsenek meg benned.

7, 16, 25

Nagyon családcentrikus vagy, számodra a szeretteid jelentenek mindent. Általában elveszel a részletekben, imádsz elidőzni dolgokon. Éppen ezért remek számodra az adminisztratív munka, vagy egy olyan munkakör, ahol adatokkal kell dolgoznod. Mindig keresed a kihívásokat, és a csalódások nem rémítenek meg. Te vagy az, aki bármilyen eseményt képes pókerarccal feldolgozni, és ez senkinek nem tűnik fel.

8, 17, 26

A te szupererőd a gyors döntésképesség. Abban hiszel, hogy a kemény munka megtérül, éppen ezért soha nem adod fel. Hihetetlenül praktikus vagy, emiatt a munkádban is kiemelkedőt nyújtasz. Te vagy az, akinek nem csupán gondolatban születnek jó ötletei, de a megvalósítást is eredményesen véghez viszed. Általában egy dologra fókuszálsz, és azzal foglalkozol, hogy az adott feladatot elvégezd.

9, 18, 27

Kívül nagyon keménynek mutatod magadat, de belül egy érző szív lakozik. Bármennyire is szereted a sikert és a pénzt, általában mindig a kapcsolataid és a szeretteid mellett döntesz. Mindig nagyon tisztán látod a célodat, ezért nem csoda, hogy nagyon gyorsan el is éred őket. Remek vezető vagy, általában tudod, hogy kit hogyan kell túllendíteni a nehézségeken.

via