A koktél a lélek tükre! Mondd meg, hogy mit iszogatsz a legszívesebben, és utána nézd meg, mit mond az alábbi teszt a személyiségedről az italválasztásod alapján! Az alábbi 5 közül választhatsz:

  1. Bloody Mary;
  2. Vodka Martini;
  3. Cosmopolitan;
  4. White Russian; vagy
  5. Margarita?

Legyél őszinte! És nyugi, nem sértődünk meg, ha nem a Cosmopolitant választod! (De örülünk, ha mégis, mert magazinnak tökéletes és koktélnak is isteni a Cosmo!) Alább találod, hogy mit jelent a választásod.

1. Bloody Mary

A hozzávalói vodka, paradicsomlé, citromlé, Worcestershire-szósz, Tabasco-szósz, és fűszerek, ezért a Bloody Mary koktélt az egyik legkomplexebb italnak tartják. Már ebből egyértelmű, hogy téged a különlegességek, az árnyalatok vonzanak a leginkább, nem pedig az egyszerű és nagyszerű megoldások. A The Minds Journal által publikált elemzés szerint ez a választás arra is utalhat, hogy kalandvágyó és független lélek lehetsz, akinek a szabadság a legfontosabb az életben.

2. Vodka Martini

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Francesco Pelagi (@il_pelagi)

A vodka és Martini két igen karakteres ital, amiknek a kombinációja egy különleges ellentétpárt alkot. Nem hiába James Bondnak is ez a kedvenc itala, mert a vodka az erőt, a torinói Martini pedig a kifinomultságot, az eleganciát sugározza. Ez a két dolog az, ami téged igazán vonz, és minden bizonnyal fontos számodra a stabilitás is, ami ennek az időtlen italnak a sajátja.

3. Cosmopolitan

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samantha Todd (@wickedtodd)

Az összetevők ennél a koktélnál ugye a citromos vodka, a triple sec vagy Cointreau narancslikőr, a lime-lé és az áfonyalé, és ez az ital nemcsak a mi magazinunknak a druszája, hanem a Szex és New York című sorozattal is mindenkorra összefonódott. Egy igazán csajos csaj választja ezt az italt, akinek a számára fontos a saját nőiessége. Szeretsz társaságban lenni, ha éppen úgy hozza a sors, akkor akár a társaságnak egyenesen a középpontjában. Fontos számodra a pezsgés, a kikapcsolódás, nem az életed a munka, hanem azért dolgozol, hogy utána élhess.

4. White Russian

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mateus Costa (@ocafezista)

A White Russian nem más, mint egy adag vodka kávélikőrrel, tejszínnel és jéggel. Ez a választás arra utal, hogy egy lelke mélyén nyugis-békés, vagy legalábbis nyugalomra és békére vágyó személy vagy. Olyan ez az ital, mint egy hűvös ölelés, menő és kellemes, de kávétartalma miatt mégis felpezsdítő.

5. Margarita

Fotó: Shutterstock/Anton Vierietin

És ha tequilából, triple secből és lime-léből álló margaritát választottad, akkor ez arra utal, hogy egy inkább introvertált, a belső értékeket fontosnak tartó személy lehetsz. Mások talán titokzatos személynek látnak téged, és egyáltalán nincs ellenedre, ha ez tényeg így van. Természetesen a megfelelő társaságban kinyílsz és fel tudsz oldódni, de nem könnyed adod ki magad rögtön az első találkozáskor.

Via