A Szex és New York máig sokak kedvence, most viszont nagyon úgy tűnik, hogy a HBO nézőinek meg kell tőle válnia. Viszont nyugalom, nem kell aggódni, négy csajszi életét nyomon követő ikonikus széria a Netflixen pörög majd tovább. 

Megállapodást kötöttek

A hírek szerint ugyanis a streaming szolgáltató megállapodást kötött a Warner Bros. Discovery- vel, melynek értelmében megvásárolják a Szex és New York licenszelési jogait. A hat évadot megélt széria mind a 94 epizódja átkerül a platforma, úgy tudni 2024 áprilisában.

És egyszer csak...?

Fontos, hogy ez kizárólag az 1998 és 2004 között futott, eredeti sorozatra vonatkozik, a két film nem a megállapodás része, valamint az És egyszer csak...című folytatás sem, amit jeleneg kizárólag a HBO Maxon sugároznak, a tervek szerint pedig ez így is marad. Az üzlet azt követően jött ltre, hogy a Warner Bros. Discovery tavaly több eredeti HBO-s tartalmat is átadott a Netflixnek. 

Magyarországon is látható lesz?

A megállapodás további részletei egyébként nem ismertek, szóval azt egyelőre nem tudni, hogy globális jogot szerzett-e magának a Netflix, szóval az majd csak később derül ki, hogy Magyaroszágon is sugározni fogják-e a részeket. A korábban eladott sorozatok egyébként az itthoni kínálatban is elérhetők, szóval feltehetően ezúttal is így lesz majd. Azt pedig, hogy a Netflix mennyit fizethetett a riválisnak az egyik legnagyobb címért nem tudni, de bizonyosan nem fillérekről beszélünk. 

(via)