Ha már unod a jól ismert romantikus filmeket, és inkább egy szenvedélyes történetben mélyednél el, akkor van egy jó hírünk, mivel összegyűjtöttük a legszexibb filmeket a Netflixen. Ezek biztosan nem okoznak majd csalódást, és sokkal jobbak, mint a 365 nap! 

Mindent szabad 

Emily és Luke egy helyen dolgoznak, a kapcsolatuk kiegyensúlyozott, hiszen nem sokkal korábban jegyezték el egymást. Ám egy váratlan előléptetés felboríthatja a dolgokat, és megváltoztathatja az erőviszonyokat a kapcsolatukban. Újabb problémákkal szembesülnek és hamarosan az eljegyzésük lesz a legkisebb probléma. A Netflix filmje egy izgalmas párkapcsolati dráma, amiben elég sok forró jelenet van! 

Az ablakomon át 

Raquelnek régóta tetszik a helyes szomszédja, Ares. Persze ő észre sem veszi, legalábbis eddig ezt gondolta. Az elmúlt években a többször is megpróbált közel kerülni a pasihoz, szó szerint mindent tud róla. Végül egy véletlennek köszönhetően elkezdenek beszélgetni, és hamar komolyabbra fordulnak köztük a dolgok. De a happy endet nem adják ennyire könnyen, még számos bonyodalom vár rájuk. Ha tetszett az első rész, akkor jó hír, hogy már elérhető a folytatás, Az ablakomon át – A tengeren, hamarosan pedig érkezik a 3. rész! 

Korlátlan befolyás 

Roxana képzett búvár, aki beleszeret az oktatójába. Pascal és ő szenvedélyes, de mérgező viszonyt kezdenek, amiben mindketten sokat bántják a másikat. Sok időt töltenek együtt a vízben és az edzéseken kívül, így apránként beleszeretnek a másikba. A kapcsolatuk viszont befolyásolja a szakmai viszonyukat, a kettő együtt egyre bonyolultabbá válik.  

Boldog befejezés 

Luna és Mink kapcsolata elsőre tökéletesnek tűnhet, szeretik egymást, jó a szex, csupán egy probléma van: Luna mind a 132 orgazmusa színlelt volt. Nem érti, hogy miért nem éri el az orgazmust szex közben, ezért úgy döntenek, hogy bevesznek egy harmadik felet a kapcsolatukba. Az új csaj viszont alaposan megkavarja a dolgokat, Lunának pedig meg kell próbálnia eligazodni a bonyolult érzésein. 

Lady Chatterley szeretője 

A D. H. Lawrence korábban botrányosnak tartott regényéből már több feldolgozást is készült. Legutóbb a Netflix készített egy izgalmas változatot, melyben Emma Corrin alakítja Conniet, és Jack O’Connel látható Oliver szerepében. Connie elhidegült a férjétől, ezért szenvedélyes viszonyba kezd a vadőrrel. A pletykák hamar elindulnak, miközben a nő rádöbben, hogy lassan beleszeretett a férfibe, és kénytelen lesz döntést hozni. 


Via