Tíz világszerte híres és ismert romantikus regény szerepel ebben a kvízben: a legtöbből persze filmváltozat is készült, van, amelyikből nem is csak egy. Játszottunk egyszer már ilyet filmekkel, úgyhogy most a regényekre koncentrálunk: próbáld ki, hogy felismered-e a főszereplő szerelmespár nevéből, hogy melyik műről van szó!

10 romantikus regény, 10 szerelmespár

A fent kiemelt képen látható Bridget Jones naplója is ott lenne a 10 között, de egyrészt ez a regény inkább egy szerelmi háromszögről szól, mint egy szerelmespárról, másrészt szerepel a főszereplő neve a címben, úgyhogy nem jelent túl sok izgalmat kitalálni, hogy melyik regényben szerepel az azonos nevű karakter. Szóval Bridget Jones ebből a körből sajnos most kimarad, de sebaj, hamarosan érkezik a negyedik film!

És hát így is maradt bőven miből választani, mert klasszikus és modern-kortárs regényekből egyaránt válogattunk. Ha nem is olvastad feltétlenül az összeset, akkor is tuti hallottál már mindről – és akkor egyúttal hadd ajánljuk valamennyit, amelyik még nem volt meg, mert valóban alapművek!

A szokásos kvízformátumon most annyit izgalmasítottunk, hogy mindegyik névpárnál ott lesz mind a 10 regény címe, így nem csak 4, hanem 10 lehetőség közül kell megtippelned, hogy kik melyik regényben szerepelnek. Indítsd el a játékot, jó szórakozást hozzá!

Ha tetszett a játék...

...akkor maradj még velünk! Ma egy olyan képes személyiségtesztet ajánlunk a figyelmedbe, ami elárulja, hogyan szeretnéd élni az életed. De ha maradnál a tippelős-feleletválasztós kvízeknél, alább az oldal alján ajánlunk még hármat!