Lassan hét év is eltelik már a Bridget Jones legutolsó része óta, de a rajongók egy percig sem adták fel a reményt, hogy jöhet a folytatás. És végre itt az infó, amire vártak!

Tényleg érkezik az új Bridget Jones!

A legfrissebb hírek szerint, nemcsak érkezik a folytatás, de már el is kezdődtek a munkálatok. Állítólag Renée Zellweger már házat keres Londonban, mivel májusban kezdődik a forgatás! 

Bridget visszatért, és hamarosan átveszi az uralmat Londonban. Már folyamatban van a helyszínek feltérképezése, és az összes előmunkálat megtörtént. Volt némi bizonytalanság azzal kapcsolatban, hogy elkészül-e, de jön a film. Renée izgatott, hogy visszahozza Bridgetet. Annyira imádja a karaktert. A Bridget Jones-láz várhatóan idén tavasszal végigsöpör Londonon

– nyilatkozta a forrás a Daily Mailnek. 

A The Sun forrása szerint  a legtöbb szereplő visszatér  az eredeti szereposztással, vagyis Renée Zellweger és Colin Firth is vállalja a negyedik részt. Sőt, arra is van esély, hogy Hugh Grant is feltűnik a sztoriban, hiszen a harmadik film úgy ért véget, hogy kiderült, Daniel Cleaver mégsem halt meg.

Via