A romantikus filmeket mindenki szereti: az utóbbi időben viszont méltatlanul mellőzve voltak ezek a mozik. Szerencsére most már nem, mert a 2024-es év csak úgy ontja magából a jobbnál jobb romantikus filmeket! Bár már több újdonságot is bemutattunk, a most következő tavaszi szerelmes mozikat tényleg nem érdemes kihagynod, mert annyira édes, cuki és vicces filmek, hogy tutira a kedvenceid lesznek! Hozzuk is az előzeteseket és a kedvcsinálót!

Az ír kívánság

Főszereplők: Lindsay Lohan, Ed Speleers, Alexander Vlahos

Végre itt egy újabb Lindsay Lohan-film, ráadásul szinkronosan, a Netflixen! Nagyon cuki a történet: Maddie (Lindsay Lohan) BBF-je éppen az ő álmai férfiával készül megházasodni Írországban, ami titkon teljesen összetöri a csaj szívét. Az esküvő előtt sétálgatva, egy ősi ír sziklára ülve azonban azt kívánja: bárcsak inkább ő mehetne feleségül az álompasihoz! A kívánsága valósággá válik, de vajon tényleg az álmai élete az, amire a legjobban vágyik? Lindsay egyébként nem csak ezzel az egy romkommal fog kijönni az idén: decemberben egy újabb karácsonyi mozival vár minket! 

The Idea of You

Főszereplők: Anne Hathaway, Nicholas Galitzine

Állítólag Harry Style románcai inspirálták ezt az Amazon Prime-filmet, ami röviden és tömören arról szól, hogy egy fiúbanda jóképű tagja, a 24 éves Hayes (Nicholas Galitzine) a Coachellán beleszeret a 40 éves szingli anyukába, a gyönyörű Solène-be (Anne Hathaway). A kapcsolatot sokan nem nézik jó szemmel: a család, a rajongók, az újságok és úgy kb. az egész világ szét akarja választani őket, az azonban kérdéses, hogy ez sikerül-e nekik vagy szuperül át tudják-e hidalni a korkülönbséggel járó problémákat. 

French Girl

Főszereplők: Vanessa Hudgens, Zach Braff, Evelyne Broch

Szerelmi háromszög újraértelmezve! Gordon (Zach Braff) halálosan szerelmes a séf barátnőjébe, amikor a nőt (Evelyne Broch) felkérik, hogy költözzön Kanadába és legyen egy új francia étterem séfje! Természetesen költöznek is mindketten, azt azonban nem tudják, hogy az éttermet a nő tinikori nagy szerelme, Ruby (Vanessa Hudgens) vezeti, aki nem csak véletlenül választotta őt ki erre a szerepre, nagyon is tervei vannak a csajjal. Gordonnak így nincs más választása, mint mindent bevetni, hogy újra visszahódítsa a szerelmét! 

A csaj, aki képben van

Főszereplők: Camila Mendes, Archie Renaux

Jelenleg ez most a legmenőbb romkom! Hogy miért? A szuper ötletes sztori szerint a gyakornok Ana (Camila Mendes) az első osztályra kap repülőjegyet Londonba, egy munkaügyi konferenciára, mikor a fellegekben, a nagy luxi közepette találkozik a tehetős és nagyon jóképű Williammel (Archie Renaux). Szó szót követ, hazugság pedig hazugságot, amikor Ana úgy dönt, hogy főnöknek adja ki magát a srác előtt. A filmet jelenleg angolul, ill. magyar felirattal lehet megnézni az Amazon Prime felületén.

Nem kispályás

Főszereplők: Nina Rodriguez, Damon Wayans Jr., Tom Ellis

Ez a Netflix idei egyik legszuperebb romkomja szinkronizáltan, magyar nyelven, ami egy egyéjszakás kalandokban jártas újságíró csajról, Mackről (Nina Rodriguez) szól. Furfangos és minden részletekre kiterjedő tervezésével szinte bárkit, bármikor meg tud szerezni magának (és persze, a haverjainak), ám egyik nap egy különösen nagy hal akad a horgára. Kinézte ugyanis magának New York legszexibb és leggazdagabb bachelorját (Tom Ellis), akinek a becserkészéséhez a barátai segítségére is szüksége van. Vicces sztorik és kalamajka garantált!