Már nem kell sokat várni az Amazon Prime legújabb romantikus filmjére. A The Idea of You már előzetest is kapott. A filmet már nagyon sokan várják, nem véletlenül, mivel igazán szenvedélyes és forró lesz! 

Erről szól a The Idea Of You

A film főszereplője Solène, az egyedülálló anyuka, aki a tinédzser lányát kíséri el a Coachella fesztiválra. Egy véletlennek köszönhetően találkozik az August Moon énekesével. Hayes Campbell a tinilányok egyik bálványa, és mindenki imádja. Hayes és Solène között azonnal fellobban a szikra, és nem sokkal később Hayes felkeresi a nőt, hamarosan pedig igazán szenvedélyes viszonyba kezdenek. De a helyzet nem annyira egyszerű, hiszen Hayes szupersztár, ez pedig alaposan megnehezíti a dolgokat. 

A film Robinne Lee 2017-es regényén alapszik, ami a The Idea Of You címmel jelent meg. A könyv az elmúlt időszakban nagy figyelmet kapott, mivel a rajongók szerint Hayes karakterét Harry Styles ihlette. Bár az írónő próbálta eloszlatni a pletykákat, a rajongókat nem győzte meg a magyarázata. Lee szerint a történet egy nőről szól, aki a 40-es éveiben visszaszerzi a szexualitását, újra felfedezi önmagát és a vágyait.

A film női főszereplője Anne Hathaway, a híres popsztárt pedig Nicholas Galitzine alakítja. Nicholas ismerős lehet a Bíbor szívek című romantikus filmből, ami a Netflixen található meg. Az Amazon Prime újdonságára már nem kell olyan sokat várni, a készítők már kiadták hozzá az első előzetest. A film május 2-től elérhető a streaming felületén. 


Via