Egy jó romantikus film a kikapcsolódás és a szórakozás egyik legjobb formáját nyújtja, épp ezért szuper hír, hogy a 2024-es év is tele lesz jobbnál jobb  új romkomokkal! Ha tehát már századjára láttad volna minden idők legnépszerűbb romantikus filmjeit és drámáit, akkor érdemes a következő filmekre felkészülnöd, mert elképesztően jó perceket ígérnek nekünk! 

Mother of the Bride

Főszereplők: Brooke Shields, Miranda Cosgrove, Benjamin Bratt

A Bajos Csajok rendezőjétől fog kijönni a Netflix egyik legjobban várt romkomja, amiben a főszereplőt az a Miranda Cosgrove alakítja, akit az iCarly óta csak elvétve lehetett látni a képernyőn! A történet szerint a csajszi éppen házasodni készül egy egzotikus helyen, amikor kiderül, hogy a vőlegénye apja a régi nagy szerelme volt az édesanyjának! Vajon mi fog kisülni ebből?

Netflix
Netflix

Challengers

Főszereplők: Zendaya, Josh O'Connor, Mike Faist

Már magyar előzetese is van az áprilisban a mozikba kerülő Challengers filmnek, ami három teniszező szerelmi háromszögéről és az azt okozó kalamajkáról szól. A filmben van szex, intimitás, érzékiség, de izgalom, akció és dráma is, Zendaya tehát ismét belevetette magát és egy szuper filmet hozott nekünk össze. Már alig várjuk, hogy megnézzük a moziban, neked is ott a helyed!

2023 Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc.
2023 Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc.

 Our Little Secret

Főszereplők: Lindsay Lohan, Ian Harding, Jon Rudnitsky

Úgy látszik, hogy Lindsay Lohannek nagyon bejött a 2022-es Karácsonyi románc című karácsonyi filmje, ezért még januárban leforgatták az Our Little Secret című újabb karácsonyi romkomot. Az előzőhez hasonlóan ez a film is a Netflixen lesz látható, november környékén mutatják be, magyar címe pedig sajnos még nincs, de a filmötlet pazarnak ígérkezik! Két ex kénytelen egy fedél alatt tölteni a karácsonyt, amikor kiderül, hogy jelenlegi párjaik testvérek. Vajon hogy fog zajlani így a karácsony?

Netflix
Netflix

Back in Action

Főszereplők: Cameron Diaz és Jamie Foxx

Cameron Diaz 10 évvel a Szexvideó után újra a filmvásznon! Már önmagában ez garantált siker a filmre nézve, de ha azt is vesszük, hogy a hihetetlenül szexi Jamie Foxx lesz benne a partnere, akkor nyerő ügy lesz ez a mozi! A film alaptörténete egy Mr. & Mrs. Smith-hez hasonló sztori: visszavonult, ex CIA-s külvárosi kémházaspár újra belelendül az akcióba, mikor egy régi ellenség rájuk támad és leleplezi őket a szomszédjaik előtt. Netflix film, izgis lesz!

Netflix
Netflix

A Family Affair

Főszereplők: Nicole Kidman, Zac Efron, Joey King

Újabb szerelmi háromszög, nagyon izgalmas storyline-nal! A filmben Zara (Joey King) asszisztensként dolgozik a világ legdögösebb színészének, Chris Cole-nak (Zac Efron), titkon persze totálisan belé van zúgva. Hamarosan azonban kiderül, hogy Chris jár valakivel, aki nem más, mint Zara édesanyja (Nicole Kidman), akivel teljesen odáig vannak egymásért! Ez a film is a Netflixen lesz látható, remélhetőleg még a tavasszal.

Netflix
Netflix