A 2024-es évben több olyan szuper sorozat és Netflixes film érkezik a tévéképernyőre, amiket már nagyon régóta várunk (pl. a Bridgerton 3. évada). Azonban a mozikban is nagyon sok jó romantikus film lesz az év első felében premieren, melyekből most összegyűjtöttük a legizgalmasabb, legszexibb darabokat, hogy neked már csak a jegyedet kelljen megvenned a moziban

Imádlak utálni 

Bea (Sydney Sweeney) és Ben (Glen Powell) találkoztak, együtt töltötték az éjszakát, azóta pedig utálják egymást. Van azonban egy esküvő Ausztráliában, ahol néhány napon keresztül muszáj elviselniük egymást – azért pedig, hogy békén hagyják őket a rokonok (na meg persze, hogy féltékennyé tegyék az exeiket), eljátsszák a szerelmespárt! Ez lesz az idei év legizgalmasabb romkomja, neked is látnod kell!

Premier: január 18.

CSÁBÍTÓ LECKÉK

Miller tanár úr (Martin Freeman) többre vágyik a jelenlegi életénél, annál, hogy irodalmat tanít a középiskolában. Egy aztán találkozik Cairóval (Jenna Ortega), aki olyan erős szenvedélyeket ébreszt fel benne, amiket talán még soha nem érzett. A lány különórákat kezd el venni a tanártól, végül egyre messzebb sodródnak a tantárgyi leckéktől... Igazi izgalmas film ez, sötét titkokkal, tele drámákkal és elképesztő fordulatokkal!

Premier: január 25. 

PRISCILLA 

Amikor a tini Priscilla Beaulieu (Cailee Spaeny) egy bulin találkozik a kor legnagyobb legendájával, a rock 'n' roll szupersztár Elvis Presley-vel (Jacob Elordi) a legnagyobb szerelem lesz urrá rajtuk. Társakká válnak az életben, szövetségessé a magányban, legjobb baráttá a mindennapokban. Az ő életüket követi végig ez az igazából is megtörtént sztori.

Premier: február 01.

CHALLENGERS 

A Challengers egy fiatal, profi teniszezőknek megrendezett bajnokság. Itt találkozik újra Patrick (Josh O'Connor) és Art (Mike Faist), akik legjobb barátok voltak addig, amíg ki nem kezdett velük a mezőny legtehetségesebb játékosa, Tashi (Zendaya). Bár évek teltek el, a szerelmi háromszög azóta nem egyszerűbb, csak még bonyolultabb lett. Vajon hármasban is létezik happy end? Romantikus, drámai és nagyon szexi film, tele erotikus jelenetekkel.

Premier: április 26.

Via