Sokan várták már az ezt az évet, hiszen 2023-ban sok sorozat premierjét elhalasztották. Most azonban több folytatás is érkezik, így lesz miért izgulni! Összegyűjtöttük a kedvenceinket, ezeket te is imádni fogod!

A Bridgerton család 

2024-ben végre visszatér a Bridgerton, amihez már az első hivatalos fotók is megjelentek. A sztori most Penelope és Colin kapcsolatáról szól, akik barátokból lesznek szerelmesek. Az alkotók és a színészek szerint ez lesz a legromantikusabb évad, így biztosan nem fogsz unatkozni. Az évad két részletben érkezik, az első epizódok május 16-án jönnek a streamingre. 

Sárkányok háza 

Két év után folytatódik a Sárkányok háza, ami a Targaryen-ház bukásának a kezdetét, vagyis a Sárkányok tánca néven ismert targaryeni polgárháborút mutatja be. Az 1. évad második felében Rhaenyra és nagybátyja, Daemon összeházasodtak. A folytatásban nagy szerepet kap a kapcsolatuk, illetve a családon belüli viszályok. A párnak szembe kell néznie II. Aegonnal, aki Rhaenyra féltestvére, és az új király.

A törvény nevében

Visszatér a True Detective, vagyis A törvény nevében. A 3. évad 2019-ben vált elérhetővé, így a krimirajongók várták a folytatást. Mivel a sorozat egy antológia, így nyugodtan elkezdheted ezzel az évaddal is, amiben Jodie Foster az egyik főszereplő. Liz Danvers és Evangeline Navarro nyomozók Alaszka fagyos vidéken próbálnak megoldani egy ügyet. A sarkvidéki kutatóállomás 8 munkatársa eltűnt, az ügy pedig bonyolultabb, mint amennyire elsőre tűnik. A fagyos vidék kellő hangulatot biztosít, így a borzongás is garantált.