Január 1-én került fel a Netflix felületére a Fool Me Once vagyis a Nem vársz át című minisorozat. A fordulatos sztori mindenkit lázban tart, ezért most összegyűjtöttük a legfontosabb infókat

Erről szól a Netflix legújabb sorozata

A sorozat középpontjában Maya, a repülőoktató áll, aki egy babafigyelőn keresztül megpillantja a halottnak hitt férjét. A nő nyomozásba kezd, mivel ki akarja deríteni, hogy mi történt. De az ügy hamar veszélyes fordulatot vesz, amikor rengeteg családi titokra és gyilkos összeesküvésre bukkan. 

A Netflix új sorozata egy igazán fordulatos thriller, amiben számos csavar van, így a nézők sosem tudhatják, hogy mire számítsanak. A Nem versz át Harlan Coben amerikai krimiíró regénye alapján készült, így sok kidolgozott karakterrel találkozhatnak a nézők. Bár könyv az alapja, a szerző, aki a sorozat elkészítésében is részt vett, korábban elárulta, hogy megváltoztatták az utolsó epizód végét, így azoknak is meglepetést okoz a finálé, akik olvasták a könyvet.

Imádják a nézők 

A sorozattal a kritikusok nem voltak túlságosan elégedettek, ennek ellenére a nézők imádják. A 8 részből álló minisorozat jelenleg a második legnézettebb műsor Magyarországon, így tényleg mindenki imádja. 

A sorozat végét nem áruljuk el, ha szeretnéd tudni, hogy Maya mikén boldogul, akkor muszáj leszel csekkolni az évadot. Előre szólunk, hogy a finálé sok nézőben kérdéseket hagyott, lehet, hogy téged is el fog gondolkodtatni. A rajongók már most a folytatást követelik, de el kell szomorítanunk mindenkit, Harlan Coben már korábban elárulta, nem lesz 2. évad. 


Via