A Netflix egész évben nagyon szuper sorozatokat készített, nem is tudnánk felsorolni az összeset. Az év utolsó hónapjára is tartogattak pár nagyobb dobást, máris mutatjuk a kedvenceinket. 

Berlin 

A Netflix még évekkel ezelőtt jelentette be, hogy spin-offot kap A nagy pénzrablás. Végre megérkezett a Berlin, ami az ellentmondásos karakter egyik korábbi rablását dolgozza fel. A sorozat évekkel az eredeti sztori előtt játszódik, amikor Berlin éppen egy párizsi aukciósházat tervezett kirabolni. A dolgokat pedig csak bonyolítja. hogy viszonyt kezdett a célpontja feleségével. Az előzetes alapján izgalmas lesz az új sorozat, és 3 jól ismert karakter is visszatér! 

A korona 

Utolsó fejezetéhez érkezett A korona, még hat epizód maradt, ezek zárják le a történetet. Az utolsó éved első epizódjait már csekkoldhatod, a többi pedig december 14-én érkezik. A lezárásban láthatod Erzsébet királynő jubileumát 2002-ben, Vilmos herceg és Katalin hercegné megismerkedését, és Károly király és Kamilla királyné esküvőjét. Az biztos, hogy unatkozni nem fogsz!

Én és a Walter fiúk 

Az Ali Novak regényéből készült sorozat főszereplője a frissen árván maradt Jackie. A lány egész életében a tökéletességet hajszolta, de a szülei balesete miatt kénytelen elhagyni New Yorkot és Coloradóba költözik. Itt ismerkedik meg a Walter fiúkkal, akik tizenketten vannak, és ha ez még nem lenne elég, akkor folyton felbosszantják Jackie-t. Folyamatosan küzd azzal, hogy beilleszkedjen és elfogadja az új helyzetet, miközben a gyászt is fel kell dolgoznia. Jackie élete egyre bonyolultabbá válik, főként azután, hogy beleszeret az egyik Walter fiúba.