Ha hatalmas Vámpírnaplók fan voltál, akkor ez az összeállítás most neked szól. Hoztunk ugyanis 3 olyan sorozatot, amik talán még Stefan, Elena és Damon sztorijánál is izgibbek. Íme! 

A vámpír, a vérfarkas és a szellem

A sorozat, egy vámpír, egy vérfarkas és egy szellem életére összpontosít, akik szobatársként élnek együtt. Mindannyian önfelfedező útra indulnak, miközben megpróbálják kitalálni, mi is lehet az ő helyük a világban. A sorozatot nem csak a természetfeletti lények teszik nagyon hasonlóvá a Vámpírnaplókhoz, hanem a románcok némelyike is, amik ebben a szériában is nagyon érzelmesre és ikonikusra sikerültek. 

Shadowhunters

Vámpírok, vérfarkasok, szellemek és tündérek....a Shadowhuntersben mindenből van egy kicsi, szóval ha igazi Vámpírnaplók rajongó voltál, akkor ezt a sorit is imádni fogod. A széria középpontjában egy Clary Fairchild nevű lány áll, aki rájön, ő maga is az árnyvadászok közé tartozik, a sorsa pedig nem más, mint megvédeni a világot néhány veszélyes természetfeletti démontól és entitástól. A Vámpírnaplókhoz hasonlóan a nézők rengeteg vérfarkast és vámpírt láthatnak megjelenni, akikkel az árnyvadászok vagy megküzdenek vagy szövetséget kötnek velük. Rengeteg akció, romantika és rejtély. A Netflixen fent van, szóval irány csekkolni. 

True Blood – Inni és élni hagyni

Na, jó, ez igazából egy valódi klasszikus, ami amúgy egy évvel előbb startolt, mint a Vámpírnaplók. Utóbbi azonban annyira elvitte a fókuszt, hogy sokan megfelekedkeztek a Sookie nevű pincérnőről, aki beleszeret egy vámpírba. Bár True Blood szintén vámpírokról szól, mégis alapjaiban különbözik a Vámpírnaplóktól: ez a széria inkább a felnőtteket célozza, célozta meg, míg a Vámpírnaplókra jellemzően a tinik kattantak rá. Ez a természetfeletti dráma azonban tutira tele van rengeteg izgalommal, szóval a bekuckózos téli estéken simán tarthaszt egy maratont. A sori 7 évadot élt meg, szóval elleszel vele egy darabig. 

(via)