Te is imádod a You-t? Tűkön ülve várod az új évadot? Akkor mutatunk neked pár sorozatot, amik garantáltan megkönnyítik neked a várakozásssal töltött pillanatokat. 

Killing Eve - Megszállottak viadala

Bár a Killing Eve vagyis a Megszállottak viadalához a HBO Maxra kell váltanod, de hidd el megéri. Ez a sorozat 2022-ben ért véget négy évad után, s bár elképesztően fordulatosra sikerült, mégis méltetlanul kevés médiafigyelmet kapott. Az első évadban megismerhetjük a Sandra Oh által megformált Eve, egy egy brit titkosszolgálati nyomozó karakterét, aki megszállotjává válik egy magasan képzett, rendkívül szadista hajlamú bérgyilkos, Villanella felkutatásának. Az első évad egy igazi macska-egér játék, ám a java csak ezután jön. 

A légikisérő 

Ha ledaráltad a Megszállottak viadalát, akkor a HBO Maxon maradva találhatsz egy másik nagyon izgi szériát is, amiben Kaley Cuoco alakítja a főszereplőt. A légikísérő eddig két évadot ért meg, s bár a rajongók nagyon bíznak a folytatásban, a streaming szolgáltató eddig nem újította még meg a szériát. A sztori a kicsit bolondos, közben pedig alkohol problémákkal küzdő Cassie életét követi nyomon, aki légiutaskísérőként dolgozik, egy ponton pedig egy gyilkossági rejtély kellős közepén találja magát. 

Hannibal 

Ha a You nem voltelég véres és hátborzongató az ízlésednek, akkor tegyél egy próbát a Hannibal című sorozattal. A sorozat a hírhedt sorozatgyilkos  Hannibal Lecter és a rá vadászó  FBI-nyomozó, Will Graham kapcsolatát járja körül. A dolgok rendkívül furcsává válnak kettejük között, sőt egy-egy ponton felmerülhet a kérdés, hogy vajon többet éreznek-e egymás iránt. Valódi veszélyes játszma ez, kicsit olyanok ők mint a You-ban Joe és Love. A Hannibal korábban elérhető volt a Netflixen, ám jelenleg csak a Hulu-n streamelhető. 

(via)