Penn Badgley főszereplésével készült Netflix-dráma egy karizmatikus őrültről szól, aki félelmetesen mindent megtesz azért, hogy a nők randevúzzanak vele. Ha a You  megszállottja vagy, és bírod a sorozatgyilkosok, a különcök, valamint pszichopaták világát, akkor ez az 5 sorozat is a kedvedre lesz:

Bates Motel - Psycho a kezdetektől

Mint azt te is tudod, Joe-nak nehéz gyerekkora volt, és ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az a pszichopata lett, aki. A Bates Motelnek hasonló a témája, bemutatva a fiatal Norman Batest (Freddie Highmore), akiből az a beteg sorozatgyilkos lesz, akit a híres Psycho című sikerfilmben láthattál. A You második évadában láthattad Joe kapcsolatát az anyjával, és azt: milyen összetett és bonyolult volt. Nem a szeretet, hanem az állandó manipuláció volt az, ami miatt Joe szeretetre és elfogadásra vágyott, akárcsak Norman az anyja (Vera Farmiga) miatt.

Chloe

Joe Goldberg mestere a közösségi média használatának, sokszor ezt használja fel, hogy üldözze a nőket. Becky legalább ugyanilyen profin tolja az Instagramot. Megszállottan nézegeti egy Chloé nevű nő képeit, akinek irigyli az életet. Aztán egy napon Chloé meghal. Becky meg akarja tudni, mi történt vele, és másnak adva ki magát összebarátkozik Chloé legjobb barátnőjével. Hamarosan ő is részese lesz a vágyott világnak, és egyre jobban elmosódik a határ az új személyisége és a régi között.

Barry

Ha az tetszik az, hogy egy sérült férfi kettős életét él, csekkold a Barryt. A sötét HBO-dramedy Barry Berkmant (Bill Hader), egy korábbi tengerészgyalogost és hivatásos bérgyilkost követi nyomon, aki megpróbálja hátrahagyni erőszakos múltját, hogy színész legyen Los Angelesben, de úgy tűnik, nem tudja abbahagyni a gyilkolást. Barry mindent elkövet azért, hogy elrejtse, ki is ő valójában. Barryt jobban kínozzák az általa elkövetett tettek, mint Joe-t, de itt is eléri a sorozat azt: a néző a gyilkosnak szurkoljon.

Mocskos John

A listán szereplő műsorok közül a Mocskos John az, ami leginkább hasonlít a You-ra, mivel arról is szól, hogy egy kapcsolat tönkremegy, amikor az egyik fél rájön: a szerelme totális őrült. John Meehan nagyon is valós történetén alapuló sorozatnak Eric Bana a főszereplője. Mocskos John megismerkedik Debrával (Connie Britton), egy elvált anyával, és randizni kezdenek. A kapcsolatuk tökéletesnek tűnik egy darabig… aztán a történet óriási fordulatot vesz.

A hajsza

Bőven találhatsz hasonlóságokat az Észak-Írországban játszódó A hajsza és a You között. Paul Spector (Jamie Dornan), egy szexi apuka, és nem mellesleg sorozatgyilkos. Stella Gibson (Gillian Anderson), egy nyomozó, aki megpróbálja azonosítani és elfogni a nőkre támadó bűnözőt, aki persze nem más, mint Paul. Eleinte távol tartja magát a nyomozótól, de a sorozat előrehaladtával egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Nem valószínű, hogy csalódást fog okozni ez a nagyon pörgős, és váratlan fordulatokat ígérő pszichológiai thriller!