Tudjuk, hogy alig várod! A Netflix egyik legnépszerűbb sorozata, a Penn Badgley főszereplésével készült You olyan nagy világsikernek örvend, hogy szinte biztos, lesz folytatás. Most itt van minden, amit a készülő 5. évadról tudni lehet!

Miről fog szólni a You 5. évada?

Bár a pár napja bemutatott 4. évad teljesen új megvilágításba helyezte a sorozatgyilkos Joe Goldberg életét, a fináléval ellentétben az ötödik évad cseppet sem lesz olyan nyugodt, mint azt gondolod. Sőt! Egy új interjúban Penn Badgley azt mondta, hogy az ötödik évad sötétebb lesz, mint azt bárki is gondolná...

Joe veszélyesebb lesz mint valaha, mert a gazdag szerelmének és barátainak hála már végtelen anyagi forrás és titkos támogatás áll a rendelkezésére. Gondoljunk csak bele mennyi lehetőségük van a kivételezetteknek bizonyos dolgokat megúszni. Érdekes. Annyit elárulhatok, hogy Joe-nak a jövőben több lehetősége lesz ölni, mint bármikor...

– mondja Penn Badgley, aki a 4. évad fináléját tipikus vihar előtti csendnek nevezte. Ha tehát csak az ő szavait vesszük alapul, a You még csak most kezd igazán belelendülni az izgalmakba!

Netflix
Netflix

Mikor fogják bemutatni? 

Konkrét dátum még nincs, de remélhetőleg a  You 5. évada egy éven belül elérhető lesz! A következő évekre ugyanis még több évad van betervezve, amiket folyamatosan forgatni kell. A Netflixnek nagy tervei vannak még a sorozattal!

Kik fognak benne szerepelni? 

Természetesen a főszereplő, Joe Goldberg, valamint Kate és szinte mindenki más, akit a finálében is láthattuk. Az új ismeretségi kör viszont új szereplőgárdát igényel, tehát sanszos, hogy a felső tízezer szereplői mind új színészek lesznek.

Netflix
Netflix

Vissza fog térni Jenna Ortega?

A 2. évadban megismert Ellie Alves, Jenna Ortega karaktere nem halt meg, szóval van rá esély, hogy felbukkan az 5. évadban. A készítők állítólag már a 4. évadra is szerették volna visszahozni, ám a forgatási napok nem voltak összeegyeztethetők a  Wednesday munkálataival.

Netflix
Netflix

(via)