Joe Goldberg (Penn Badgley) leporolja a basbellsapkáját és hamarosan visszatér. A You negyedik évada nemsokára debütál a Netflixen, sőt úgy néz ki, hogy a streaming szolgáltató előrébb is hozta a premier dátumát, így előbb merülhetünk el a friss kalandokban. 

Előrébb hozták a premiert 

A Netflix megerősítette, hogy az új évad premierjét előrébb hozták, ugyan csak egy nappal, de a vérbeli You rajongók számára már ez is csodás hír, hiszen így február 10-e helyett, már 9-én odatapaszhatják magukat a képernyő elé. A második részre azonban ezt követően egy kicsit várni kell, ugyanis az csak március 10-én kerül majd fel a Netflixre. 

A negyedik szezonban  Joe Goldberg  maga mögött hagyja Amerikát és Európában, egész pontosan az Egyesült Királyságban kezd „új életet”.

Már nem a szerethető könyvesbolt vezetője vagyok New Yorkban, vagy a bolti eladó Los Angelesben, vagy a férj a külvárosban, már nem. Engedje meg, hogy újra bemutatkozzam. Egy kis fonomításon mentem keresztül, amikor átkeltem a tengeren, hogy aztán Londonban élve eltemessem a múltat.

– hangzott el egy szeptemberi előzetesben. 

Vajon Joe visszatér a fiáért? 

A harmadik évad végén Joe megöli a feleségét, Love-ot, majd a gyermekét maga mögött hagyva szökik Párizsba. A nézők éppen ezért jogosan töprengenek azon, hogy vajon tényleg örökre elhagyja a fiát? A showrunner, Sera Gamble ennek kapcsán válaszokat ígért, de, hogy mi lesz a pontos végkimenetel, azt még senki nem tudja. 

A cselekmény 

Az új szezon cselekménye kapcsán egyébként is csak keveset lehet tudni, annyi bizzos, hogy miután Joe véget vetett a feleségével való kapcsolatának Marienne Bellamy (Tati Gabrielle) könyvtáros iránti megszállottsága miatt külföldre utazik, ahol új álnévvel igyekszik rátalálni a nőre. 

Az új név 

Az új nevét azonban már lehet tudni, Jonathan Moore professzorként láthatjuk majd. A sztoriban állítólag feltűnik majd egy Kate (Charlotte Ritchie) nevű nő, akiben Joe/Jonathan beleszeret. Persze ennek kapcsán felmerül a kérdés: vajon a csinos művészeti galériaigazgató ugyanarra a sorsra jut, mint Joe korábbi szerelmei? 

(via)