Ebben az évben nagyon sok jónak ígérkező romantikus vígjáték jelenik meg. Az év legjobban várt filmje, az Imádlak utálni már letarolta a netet, most pedig egy újabb filmért rajonganak a nők. Ez pedig nem más, mint A csaj, aki képben van!

Erről szól a Prime új romantikus vígjátéka

Ana New Yorkban él, és minden vágya, hogy egy galériában dolgozhasson. Egy elég rosszul sikerült aukció után mégis visszahívják, és felveszi a város egyik leghíresebb galériatulajdonosa. Ana bele is veti magát a munkába, hiszen az új főnöke, Claire Londonba utazik, az üzleti útra Ana is elkísérheti. A reptéren azonban áthelyezik az első osztályra, így a legnagyobb kényelemben utazhat Londonba. 

A repülőn egy helyes pasi mellé ültetik, Will és közte szinte azonnal szikrázik a levegőt, csak egy probléma van. Will azt hiszi, hogy Ana nem más, mint a galéria tulajdonosa, nő pedig nem oszlatja el a félreértéseket. Ahogy telik az idő, egyre több hazugságot mond. A leszállás után megbeszélik, hogy találkoznak, ami csak újabb bonyodalmakhoz vezet, miközben Ana megpróbálja bebizonyítani a főnökének, hogy ő a legjobb a szakmájában. 

Kik szerepelnek benne? 

A film főszereplői Camila Mendes és Archie Renaux. Camila éveken keresztül játszott a Riverdale című sorozatban, így őt biztosan ismered. Archie pedig a Netflix Árnyék és csont című szériájában tűnt fel. Emellett felbukkan még a filmben Marisa Tomei és Lena Olin is. 

Kiknek ajánljuk? 

Ha szereted a romantikus vígjátékokat, akkor ezt a filmet is imádni fogod. Tény, hogy nem fog nagy kérdéseket feszegetni, de kikapcsolódásnak tökéletes!