A szerelem az egyik kedvenc témája a rendezőknek, és nehéz olyan filmet vagy sorozatot mondanunk, amiben ne bukkanna fel valamilyen formában szerelmi szál. Most viszont kifejezetten romantikus sorozatokat gyűjtöttünk össze, melyekben a szerelemnek jut a legnagyobb szerep!

A Bridgerton család 

Bár biztosan láttad, A Bridgerton család nem maradhat le a listánkról. Ha valamiért mégis kimaradt a kosztümös sorozat, akkor gyorsan elmeséljük a történetet. A régens korszakban, Londonban járunk, amikor minden a szerelem és a bálok körül forgott. Daphne Bridgertont pedig ebben a szezonban szeretne magának férjet találni, a dolog azonban nem egyszerű, mivel a kérők a goromba bátyja, Anthony miatt elkerülik. Ezért alkut köt Hastings hercegével, és szerelmet színlelnek. De a dolgok hamar komolyabbra fordulnak. Minden évad más Bridgerton testvér történetét dolgozza fel, eddig 2. szezon érhető el a Netflixen, májusban érkezik a folytatás. 

Egy nap 

Ez a sorozat jelenleg a legnépszerűbb a Netflixen, így megéri megnézni. A széria David Nicholls azonos című regényéből készült, ami egy elképesztő szerelmi történetet mutat be. Dexter és Emma a diplomaosztó után találkoznak egy véletlennek köszönhetően. Szinte azonnal mély kapcsolat alakul ki közöttük, amit 20 évnyi barátság követ. Dexter és Emma élete nagyon másként alakul, és más dolgokra vágynak, ennek ellenére mégis kitartanak egymás mellett. Minden epizód egy-egy évet dolgoz fel, de ahogyan halad a történet, úgy lesz egyre meghatóbb és szomorúbb. 

A nyár, amikor megszépültem 

A Jenny Han regényeiből készült sorozatból eddig két évadot forgattak, de remélhetőleg hamarosan érkezik a folytatás. A sorozat főszereplője Belly, aki évek óta szerelmes Conradba, akit már gyerekkora óta ismer. Conrad, Belly, Steven és Jeremiah minden nyarat együtt töltöttek, mivel az anyukáik legjobb barátnők. De egyre idősebbek lesznek, a dolgok pedig elkezdenek bonyolódni, főleg miután kiderül, hogy Jeremiah szerelmes Bellybe. 

Virgin River 

Mel Monroe elhagyta Los Angelest, és egy kisvárosba költözik, ahol nővérként vállal állást. Mel sok fájdalmas titkot őriz, ennek ellenére szinte azonnal vonzódni kezd a helyi kocsma tulajdonosához. Jack életében szintén rengeteg a bonyodalom, kezdve a kapcsolatával, ami már évek óta nem halad sehová. Ha szereted a Szívek szállodáját, ez a kisvárosi történet is nagy kedvenced lesz!

Daisy Jones and the Six 

A ’70-es évek legnépszerűbb zenekara, a Daisy Jones & The Six volt, Daisy Jones eleinte szólókarrierről álmodozott, de a tehetséges énekesnő élete hamar összefonódott Billy Dunne együttesével. Daisy lesz az együttes énekese, és soha nem látott sikereket érnek el. De mindez csak a felszín, hiszen mindenki a saját problémáival küzd. Végül a zenekar az egyik koncert után váratlanul feloszlott, és most először mesélik el, hogy mi vezetett idáig. A sztori igazán fordulatos és egy csodálatos, mégis fájdalmas szerelmi történetet mesél el. 

The Buccaneers

A sorozat az 1870-es években játszódik, a történet New Yorkban kezdődik, ahol egy csapat fiatal lány keresi a szerelmet, miközben próbálják élvezni az életet. A lányok meghívást kapnak Londonba, és valósággal felrobbantják a lendületükkel a kissé szigorú angol arisztokráciát. Szenvedélyesek, imádnak szórakozni, és nem csupán férjet szeretnének találni, de ki is akarnak teljesedni. Ha szereted a Bridgertont, ezt is imádni fogod!