A 2000-es években elképesztően sok sorozatot készítettek. Reggelig sorolhatnánk a kedvenceinket, és elég nehéz lenne kiválasztani azt az egyet, amit a legjobban szeretünk. A jól ismert karakterek ennek ellenére sosem okoznak csalódást, így máris mutatjuk azokat a sorokat, amelyeket el kell kezdened! 

Ezek voltak a 2000-es évek legjobb sorozatai 

Már a lista összeállításánál rájöttünk, hogy az összes kedvenc nem fog beleférni. Szó szerint mindent képernyőre vittek az alkotók, volt rengeteg tinidráma, vámpíros sztori és persze vicces szitkom. A legtöbb sorozat sok évadból áll, így tényleg tudsz nosztalgiázni. 

Ha pedig meghoztuk a kedved a 2000-es évek hangulatához, akkor gyere el a Cosmo Y2K partyjára, ahol egész este a legmenőbb zenék szólnak majd. A partyszetted sem éri meg otthon hagyni, ha divatinspirációra van szükséged, akkor katt ide! Az infókat és a jegyeket pedig itt találod meg

Office 

Egy klasszikussal kezdjük, amit biztosan ismersz, ha máshonnan nem, akkor netes mémekből. A Steve Carell főszereplésével készült Office egy óriási papírvállalat városi kirendeltségén játszódik. Az irodában dolgozó emberek szürkének tűnő mindennapjait mutatja be, de hamar kiderült, hogy a dolgozók élete minden, csak nem átlagos. Rengeteg vicces szituáció van a sorozatban, ha nevetésre vágysz, ezt válaszd. 

Breaking Bad 

A sztori középpontjában Walter White áll, aki Új-Mexikóban él, és kémiát tanít egy középiskolában. A férfit gyógyíthatatlan tüdőrákkal diagnosztizálják, ő viszont eldönti, hogy biztosítani fogja a családja megélhetését. Egy diákjával közösen drogot kezd el készíteni, és árusítani, ez pedig felforgatja az egész család életét. Ha szeretnéd csekkolni, a Netflixen megtalálod. 

Született feleségek

Ha a 2000-es évek ikonikus sorozatairól van szó, akkor nem maradhatnak ki a Lila akác köz felségei sem! Susan, Lynette, Bree és Gaby mindannyian Mary Alice barátnői voltak, amíg egy végzetes napon a nő úgy dönt, öngyilkos lesz. Mary Alice halála megrázza a közösséget, de a barátnőket sokkal jobban izgatja, mégis miért ölte meg magát. Minden évadban más bonyodalommal és rejtéllyel néznek szembe a barátnők, miközben az életük darabkáit is próbálják összeilleszteni. 

Gossip Girl 

2007-ben kezdődött el a Gossip Girl, ami a New Yorkban élő gazdag tinik életét mutatta be. A sorozat Serena visszatérésével indul, aki 1 évvel ezelőtt rejtélyes módon eltűnt, még a legjobb barátnőjének, Blairnek sem árulta el, hogy bentlakásos iskolába megy. A visszatérése ugyanolyan titokzatos, mint az eltűnése, és még Pletykacica sem tudja, hogy mi történhetett. A 2000-es évek egyik ikonikus tinisorozata szó szerint a képernyő elé szegez annyi dráma és fordulat van benne, ha valamiért kihagytad, megéri bepótolni!

Szívek szállodája 

Rory és Lorelai története ebből a listából sem maradhat ki. Igazi feel good sorozat, amin lazíthatsz, miközben azért kicsit izgulhatsz, hogy mégis kit választ Rory vagy mi lesz Lorelai és Luke szerelmi történetének a vége. Nincs olyan epizód, amitől ne lenne azonnal jobb kedved, ezért esti kikapcsolódásnak tökéletes, ha eltöltesz egy kevés időt Stars Hollow-ban! 

A narancsvidék 

Az egyik első tinisorozat a The O.C, vagyis A narancsvidék volt. A széria Kaliforniában, Orange megyében játszódik, és az ott élő tinik életét követi. Ryan folyton zűrbe keveredik, az egyik alkalommal Sandy Cohan húzza ki a bajból. Sandy szeretne segíti a srácnak, de nincs könnyű helyzetben, végül úgy alakul, hogy Ryan hozzá és a feleségéhez költözik, és hamarosan összebarátkozik Sandy fiával. Persze a bonyodalmak csak ezután kezdődnek.