A 2000-es évek tinifilmjei között bőven akad néhány olyan időtálló klasszikus, amik mai szemmel nézve is bőven szórakoztatónak bizonyulnak. Persze ezekben túl mély mondanivalót nem feltéltenül kell keresni, de ha könnyed kikapcsolódásra vágysz egy lusta délutánon vagy egy borongós hétvégén, akkor ezekkel a könnyed limonádékkal konkrétan nem lőhetsz mellé. Mutatunk is most neked 3-at, ami nekünk is nagy kedvencünk volt és bármikor képesek vagyunk újranézni. 

Neveletlen hercegnő 1-2

Jó, ezen nincs is mit nagyon magyarázni. Az Anne Hathaway főszereplésével készült Neveletlen hercegnő 1-2 a tinifilmek tinifilmje, az ikon, az etalon. Valld csak be, miközben nézted, te is arról ábrándoztál, hogy egy nap eléd áll valaki és azt mondja, hercegnő vagy. Mia átalakulása közben meg tutira neked is megfordult a fejedben, hogy jól jönne egy fodrász, sminkes, aki minden kívánságod lesi. A szőke (barna) herceg fehérlovon meg ugye már csak hab azon a bizonyos tortán. 

Bajos csajok 

A 2000-es évek talán egyik legismertebb tinifilmje a Bajos csajok, amiben szemtanúi lehetünk annak, micsoda klikkek alakulhatnak kis egy középiskolában, valamint láthatjuk azt is, mennyire csúnya módon tudnak bánni egymással bizonyos szitukban a csajok. Pláne, ha az a pasi a tét, akibe többen is belezúgtak. 

Los Angeles-i tündérmese 

Ha a 2000-es években voltál kislány, akkor biztosan láttak a a Hilary Duff és Chad Michael Murray főszereplésével készült Los Angeles-i tündérmese című filmet. Ez egy tini-romantikus alapdarab volt, ami modernizálta a klasszikus Hamupipőke sztorit. Ha más miatt nem is, de Chad Michael Murray miatt mindenképpen érdemes csekkolni, ugyanis ő pont akkoriban avanzsált ügyelet szépfiúvá, hiszen eddigre már ismert volt a Tuti gimi című soriból is.