A hírességeknek nincs könnyű dolguk, hiszen a hosszú forgatási napok a bőrükön is nyomot hagynak. Ettől függetlenül mindig a legjobb formájukat kell hozniuk, így volt ez a Barbie esetében is. Most az egyik dolgozó elárulta a titkot, amitől mindenki ragyogott a vásznon. 

Különleges italt ittak a Barbie színészei

Jasmina Vico, londoni bőrspecialista dolgozott a Barbie-filmen. A feladata az volt, hogy a lehető legjobb formába hozza a színészek bőrét, hogy az már smink nélkül is élettel teli és ragyogó legyen. Természetesen ez nem könnyű feladat, így speciális eszközöket vetett be. 

Az egyik ilyen volt, hogy máriatövis teát kellett innia mindenkinek. Jasmina szerint a teában nagyon sok az antioxidáns, ami kifejezetten hasznos az arcbőr számára. Sok szilimarin található benne, ami védi a máját, és segíti a regenerációt. Elárulta, hogy a másik dolog, amit javasolt, az a kefir.

Adtam Margotnak kefirt, és azt tanácsoltam neki, hogy egyen sok erjesztett ételt, például savanyú káposztát. Imádta mindezt

– meséli a szakember. 

Persze ennyi nem volt minden esetben elég, mivel az is előfordult, hogy az egyik híresség egy pattanással az arcán jelent meg a forgatáson. Ilyen esetben mindig jeges borogatást készített, majd szalicilsavas szérummal próbálta meg csökkenteni a gyulladást.

Elárulta, hogy elmagyarázta a hírességeknek, hogy a bőrükre hatalmas hatást gyakorol mindaz, amit megesznek. Felhívta a figyelmüket arra, hogy a bélrendszerük egészsége nélkül a bőrük sem lesz ragyogó. 

A bőr össze van kötve a testeddel, bele kell foglalnod az étrendet és az életmódot. 

Elárulta, hogy rengeteg dolgot kipróbált, a színészek rendszeresen jártak LED-fényterápiára és különféle kezelésekre a hibátlan arcbőr érdekében. 


Via