Talán még a stúdió és a készítők sem számítottak arra, hogy a Barbie-film ennyire elsöprő sikert arat. Bár tény, hogy nagyon intenzív volt a film körüli marketing, a kritikusok elismerően nyilatkoznak a filmről, és már több millió dollár bevételt termelt. Ezek után nem meglepő, hogy még egy baba történetét szeretnék megfilmesíteni.

A Barbie után újabb filmek készülhetnek 

Már a Barbie előtt tervezte a Mattel, hogy filmeket készít a népszerű játékairól, így több produkciót is elkezdtek fejleszteni. Az információk szerint ezt a folyamatot a Barbie csak felgyorsította. A hírek szerint jelenleg 45 filmmel számolnak, és 14 film van aktív fejlesztés alatt. Ezek a tervek túlmutatnak a Barbie lehetséges folytatásain, a legtöbbjük különálló történeteket dolgoz fel. 

A filmek közül van egy, ami már biztosan elkészül, ez nem más, mint a Polly Pocket. A projekthez már rendezőt, és főszereplőt is találták, így sokkal hamarabb a mozikba kerülhet, mint azt a rajongók várták.

Ki szerepel majd a filmben? 

Bár még sok információt nem árultak el, az biztos, hogy Polly karakterét Lily Collins viszi képernyőre. A baba nagyon népszerű játéknak számít, így jobb színésznőt nem is találhattak volna. Az Emily Párizsban sztárja is örült a megkeresésnek, mivel a bejelentés után elárulta, hogy nagyon izgatott a projekt miatt. 

Gyermekként, aki megszállottja volt Polly Pocketnek, annak ez egy valóra vált álom, és alig várom, hogy ezeket az apró játékokat a képernyőre vigyem. 

Ki rendezi a filmet? 

A film rendezője Lena Dunham, aki nagyon lelkes a film miatt. Az információk szerint ő és Lily Collins sokszor együtt ötletelnek, és hasonlóan készítik a filmet, mint Margot Robbie és Greta Gerwig. Lily Collins nem csupán a főszerepet kapta meg, de ő az egyik producer is. Mindkettőjük számára fontos a film, így mindent megtesznek azért, hogy minél nagyobb siker legyen. 

Miről szól majd a film? 

A Mattel még nem árult el sok információt a készülő filmről, ám annyi biztos, hogy szórakoztató lesz. Az előzetes információk alapján inkább családi vígjátékra lehet számítani. A történet szerint Polly Pocket találkozik egy fiatal nővel, így a két szereplő kalandjai követhetjük végig. 

Polly Pocket útja szintén a valóságba vezet, így nevetésből biztosan nem lesz hiány. 

Mikor érkezik a film?

A filmet 2021-ben jelentették be, és a Barbie sikere után felgyorsultak körülötte az események. Ettől függetlenül még az előkészítési szakaszban van. A számítások szerint leghamarabb 2025-ben kerülhet a moziba, így pár évet még biztosan várni kell rá. 


Via