A Barbie-film mögött kőkemény munka áll, ám nemcsak a jelenetek élethű eljátszása volt a feladat a színészek számára: a bombaforma sem hiányozhatott. 

Életük formáját hozták a Barbie színészei

A Barbie film szereplőinek nagyon oda kellett figyelnie, hogy a forgatáson a lehető legjobb formájukat hozzák. Ez a Ken babákat játszó férfiaknál hatványozottan igaz volt. Külön személyi edzővel készültek a forgatásra, mellette pedig teljes testet átmozgató edzést végeztek, valamint súlyt emeltek, és pilates edzésre is jártak.

De oda kellett tenni magukat a táncos jelenetekben is, így nem volt ritka hogy naponta több órát táncoltak is. Ám a titkos fegyver egy napi 9 perces alapedzés volt, ami azokon a napokon is formában tartotta őket, amikor nem volt idejük komolyabb edzésre, vagy nem volt a napi tervben valamilyen közös mozgás.

A csapat segítette egymást

A színészek azt is elmondták hogy sokat segített a kitartásukban hogy együtt csinálták ezt végig, egyedül nem biztos hogy lett volna ennyi erejük, és ennyi kitartásuk a sporthoz. A mozgás egyébként csapatépítő erő is volt a stábban, a szereplők többször is együtt mentek kosárlabdázni és ping-pongozni.

Az edzés mellett egyébként nem kellett szigorú diétát folytatnia a színészeknek, annyi volt az alkotók kérése a színészek felé, hogy kerüljék a feldolgozott élelmiszereket, és ne egyenek gyors étteremben. Többen is az időszakos böjtölés mellett tették le a voksukat, sokaknak ez volt a legegyszerűbb megoldás.

via