Sorra dönti meg a rekordokat a Barbie-film, és talán még sosem volt ennyire rózsaszín a világ, mint ezen a nyáron. A nagy márkák egyre több pink kollekcióval rukkolnak elő, de a film a művészeket is megihlette, a storial.media alkotói például rózsaszínbe borították az egész királyi családot.

Így nézne ki a királyi család Barbie-babaként

A királyi család tagjairól már többször készítettek viaszbábukat, különféle figurákat, II. Erzsébet királynő pedig valódi Barbie-baba formában is megjelent még évekkel ezelőtt. A különleges gyűjtői darab csak limitált számban volt elérhető, így a fanok gyorsan elkapkodták. 

@duchandbaron Happy #Barbie week 💖 We had fun turning the Royals into dolls with AI, let us know what you think 👑 #royalfamily #royal #royals #royalty #katemiddleton #princewilliam #britishroyalfamily #queenelizabeth #duchessofcambridge #princeharry #meghanmarkle #queen #britishroyals #princessdiana #princegeorge #dukeofcambridge #princesscharlotte #monarchy #princelouis #ai #princecharles #barbiemovie #princess #duchessofsussex #london #windsor #england #buckinghampalace #instaroyals #uk ♬ Barbie Girl - Lady Aqua

Most, a Barbie-láznak köszönhetően a storial.media művészei a mesterséges intelligencia segítségével az egész királyi családról készítettek babákat. Láthatjuk Károly királyt és Kamilla királynét, Vilmos herceget és Katalin hercegnét, és még Diana hercegnét is. Természetesen mindenki rózsaszínt visel, akárcsak Margot Robbie a filmben. 

A rózsaszínbe öltözött királyi család nagy sikert aratott, és a képeket szinte egymás után osztják meg az emberek a közösségi médiában. A mesterséges intelligenciának köszönhetően kifejezetten hasonlítanak a babák. A részletekre is nagyon figyeltek, a kiegészítők például egészen élethűek, simán el tudjuk képzelni, hogy egy Barbie-babát ezekkel a darabokkal kezdjenek el árulni. A királyi családról készült összes felvételt itt tudod megnézni
 

Via