Már hónapok óta pletykálják, hogy Harry herceg könyve után Meghan Markle is önéletrajzot szeretne írni. Bár hivatalos bejelentés nem érkezett, egyre több információ jelenik meg a lehetséges könyvről.

Meghan Markle kellemetlen helyzetbe hozhatja a királyi családot

Harry herceg Tartalék című könyve hatalmas port kavart. Sussex hercege több konfliktust is megemlített a könyvben, és korábban sosem hallott családi titkokat árult el. Vilmos herceget többször is támadta benne, ami csak tovább mélyítette a testvérek közötti ellentétet. 

A herceg könyve után jelentek meg arról hírek, hogy Meghan egy hasonló könyvön dolgozhat, mivel több kötetre írtak alá szerződést a kiadóval, eddig csak kettő jelent meg. Sokak szerint a következő Meghan memoárja lehet, ami királyi családban eltöltött időkről szólna. Most egy forrást mesélt erről a Telegraph-nak. 

Újra elszabadul a pokol. 

Az informátor elárulta, hogy Meghan a könyvben leleplezné le azt a személyt, aki megjegyzéseket tett Archie bőrszínével kapcsolatban. Erről az esetről a hercegné az Oprah-interjúban mesélt. Hozzátette, hogy ez nagyon rossz fényt vetne a királyi családra, így a családtagok megpróbálnak megfelelő távolságot tartani a hercegi pártól. 

Harry herceg is írhatna egy másik könyvet

Sussex hercegének a memoárja egy bomba volt a királyi család számára, hiszen senki sem számított a bensőséges információk kiteregetésére. Harry később egy interjúban elárulta, hogy a kézirat ettől sokkal hosszabb volt, és nagyjából a szöveg felét kihúzták. Azt is hozzátette, hogy rengeteg történetet nem mesélt el. Több annyira bizalmas, hogy szerinte végleg megromlana a kapcsolata a családjával. 


Via