Az elmúlt időszakban több hír is megjelent arról, hogy Harry herceg és Meghan nagy valószínűséggel nem újítják meg a szerződésüket a Netflixszel. Most megszólalt a streaming szolgáltató szóvivője, és elárult pár információt a hercegi pár terveiről. 

Új műsorokon dolgozik Harry herceg és Meghan Markle

Sokakat meglepett, hogy Harry herceg és Meghan közös megegyezéssel felbontották a Spotify-jal a szerződést, amit még 2020-ban kötöttek meg. Az információk szerint a streaming elégedetlen volt a hercegi párral, mivel túlságosan kevés műsort gyártottak, és nagyon körülményes volt a podcast felvétele. 

Ezután számos hír jelent meg arról, hogy a Netflix nem szeretné megújítani a 2025-ben lejáró szerződést a hercegi párral, mivel eddig csupán egyetlen dokusorozatot készítettek. Most megszólalt a cég szóvivője, és beszámolt Harry és Meghan terveiről. 

Nagyra értékeljük az Archewell Productions-szal kötött partnerségünket. A Harry és Meghan a Netflix valaha volt legnagyobb dokumentumfilmje volt, és továbbra is számos projekten fogunk dolgozni, beleértve a közelgő „Heart of Invictus” című dokumentumfilm-sorozatot is. 

A Heart of Invictus az Invictus Games versenyzőit, szurkolóit követi, a hírek szerint még 2023-ban elérhetővé válik a felületen. 

Több műsort is terveznek

Az információk szerint Harry herceg és Meghan több ötlettel is előálltak, de a Netflix vezetősége nem fogadta el az összeset. A dokusorozat mellett fejlesztenek egy sorozatot, ami Charles Dickens Szép remények című regényén alapszik. Több dolog még nem derült ki, de állítólag a jövőben romantikus filmeket, vígjátékokat szeretnének fejleszteni. 

A hírek szerint 2020-ban 80-100 millió dolláros szerződést kötöttek a Netflixszel, de az összegnek csak egy részét kapták meg. Az új műsoroknak köszönhetően hatalmas bevételre tehetnek szert. 
 

Via