Tavaly decemberben jelent meg Harry herceg és Meghan Markle dokusorozata, amiben több bizalmas történetet is elmeséltek a királyi családról. A hercegi pár nem csupán egyetlen sorozatra szerződött le a céggel, mivel a megállapodás értelmében több szériát, filmet is kellene gyártaniuk. 

Harry herceg és Meghan 40 millió fonttól eshetnek el

Harry herceg és Meghan hatalmas összegben egyeztek meg évekkel ezelőtt a Netflixszel. A szerződésük 2025-ben jár le, eddig kell sorozatokat, filmeket gyártaniuk. Korábban már kiderült, hogy szeretnének a kamerák mögött maradni. Úgy érzik, hogy már mindent elmeséltek, amit szerettek volna, inkább dokusorozatokat, illetve egyéb szórakoztató műsorokat akarnak. Erről korábban egy forrás is beszélt a The Sun nevű lapnak. 

Most a The Wall Street Journal szerint a Netflix nem szeretné meghosszabbítani a hercegi párral kötött szerződését, ami 2025-ben lejár. A másik probléma, hogy Harry herceg és Meghan 80 millió fontról kötöttek szerződést 2020-ban, de ebből jelenleg visszatartanak 40 millió fontot, ezt csak akkor kapják meg, amikor elkezdenek valójában tartalmat gyártani. 

Az információk szerint elkezdtek fejleszteni egy sorozatot, ami Charles Dickens Szép remények című regényén alapszik. A sztori Miss Haversham történetén meséli el. 

Nem elégedettek Harry herceggel és Meghannal

Harry herceg és Meghan az informátorok szerint több ötlettel is előálltak, de a Netflix vezetőségét egyik sem nyűgözte túlságosan. Jelenleg készítik a Invictus Gamesről szóló dokumentumfilmjüket, amit már korábban műsorra akartak tűzni, de végül a koronavírus miatt csúszott a premier. A Heart of Invictus elvileg idén kerülhet fel. 

A The Wall Street Journal beszámolójából kiderül, hogy a hercegi párnak több ötlete is volt, de a Netflix szerint túlságosan hasonlítottak azokhoz a sorozatokhoz, melyek már jelenleg is futnak. Szerettek volna egy szórakoztató szériát, ami olyan, mint az Emily Párizsban, de ez az ötlet sem tetszett a vezetőségnek. Sokak szerint ezért nem meglepő, hogy nem akarják meghosszabbítani a szerződést. 


Via