Pár nappal ezelőtt jelentették be, hogy Harry herceg és Meghan Markle felbontják a Spotify-jal kötött szerződést. A hivatalos közlemény szerint közös megegyezéssel döntöttek a szerződés felbontása mellett, ám úgy tűnik, hogy a Spotify kezdeményezte a dolgot. 

Meghan Markle végig hazudhatott

A hercegi pár még 2020-ben kötött szerződést a céggel, hogy különféle műsorokat készítsenek a felületre. Eddig csupán Meghan Archetypes című sorozata készült el, ami 12 epizódból áll. A podcast során a hercegné a nőket megbélyegző címkéket járta körbe híres vendégei segítségével. 

Most újabb információk derültek ki. A párhoz közel álló források azt állítják, hogy több epizód felvételén nem vett részt Meghan. Arra kérte a produkció vezetőjét, hogy vegyék fel nélküle az adásokat, a hangját csak később adták a beszélgetésekhez, vagyis valójában nem csinált interjúkat. 

Erre utal Allison Yarrow irőnő tavalyi bejegyzése is. Allison szintén szerepelt az Archetypes egyik epizódjában, a felvétel előtt pedig posztolt egy fotót, ami a stúdió előtt készült. A bejegyzésben köszönetet mondott az Archetypes producerének, amiért remek kérdező. Meghan Markle-t meg sem említette a szövegben. 

Emellett több volt dolgozó is megszólalt az ügyben, azt állítják, hogy valóban később vágták be Meghan hangját, nem volt jelen az interjúk során. Pontosan nem tudni, hogy hány epizódról van szó, de a források szerint számos alkalommal megtörtént. 

Harry herceget és Meghant bírálták

Az információk szerint a Spotify elégedetlen volt a hercegi párral, mivel nagyon kevés tartalmat készítettek az elmúlt három évben, így a 20 millió dollárt sem kapják meg. A névtelen beszámolók mellett Bill Simmons, a Spotify innovációért és monetizációért felelős vezetője is megszólalt, aki szélhámosnak nevezte a hercegi párt. 

Simmons egy beszélgetés során bírálta a hercegi párt, és azt is elárulta, hogy volt egy érdekes megbeszélése Harry herceggel, és tudna róla érdekes részleteket mesélni, ám konkrétumokat nem árult el. Simmons már korábban mesélt Harry hercegről és Meghanról, tavaly úgy fogalmazott, hogy csak akkor érdekesek, ha a királyi családról panaszkodnak. 


Via