Pár nappal ezelőtt Meghan Markle Santa Barbarában sétált, akkor készült róla pár fotó. A képeken a hercegné igazán gondterheltnek tűnik, ami aggasztja a rajongókat. 

Meghan Markle miatt aggódnak a rajongók 

A képek egy nappal azután készültek, hogy bejelentették Meghan és Harry herceg felbontják a szerződést a Spotify-jal. A hercegi pár évekkel ezelőtt kötött szerződést a céggel, a megállapodás értelmében Meghan Markle készített volna podcastot a felületre. Az Archetypes első évada elkészült, de az új epizódok már nem a Spotify felületén lesznek elérhetőek. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lady Janelle (@royalreplimeghan) által megosztott bejegyzés

Meghanról Kaliforniában készültek fotók. A képeken a hercegné nem visel sminket és kifejezetten gondterhelt az arckifejezése. Pár képen telefonál, ezeken pedig különösen elkeseredettnek tűnik. Nem tudni, hogy mi történhetett, de a rajongók elkezdtek aggódni. Sokan úgy vélik, hogy a Spotify körüli botrány miatt nehéz időszakon megy keresztül. 

Durva kritikát kapott

Pár nappal ezelőtt szinte bombaként robbant, hogy a Spotify és a hercegi pár között megszűnik az együttműködés. A közlemény szerint a felek békésen váltak el, ennek ellenére Harry herceg és Meghan durva kritikákat kaptak. Sokak szerint lusták, így nem kell csodálkozni, hogy a cég a jövőben nem szeretne velük dolgozni.

Angela Levin, a királyi család egyik önéletrajz-írója azt nyilatkozta, hogy Harry herceg és Meghan nagyon idegesítőek, és az embereknek egyre jobban elegük van a történeteikből. 


Via