Bár Meghan podcastje nagy sikert aratott, a Spotify mégsem szeretne a jövőben Harry herceggel és Meghannal dolgozni. Az információk szerint a szerződésben említett 20 millió dollárt sem kapják meg.

Harry herceg és Meghan nem készítenek több epizódot

Tavaly novemberben ért véget Meghan Markle podcastjának az első évada, a hivatalos közlemény szerint második szezon már biztosan nem lesz. Ha el is készül, akkor az már nem a Spotify felületén lesz hallható. A hercegi pár évekkel ezelőtt kötött egy partneri szerződést a céggel, és vállalták, hogy különféle tartalmakat készítenek. 

A szerződés 20 millió dollárról szólt, amit az információk szerint a hercegi pár már nem kap meg teljes egészében. Nem tudni, hogy pontosan mennyi pénzt fizetnek ki nekik. A pár szóvivője annyit árult el, hogy a szerződést  békés úton bontották fel, de az informátorok szerint a Spotify kezdeményezte a szerződésbontást, mivel nem tetszett a cégnek, hogy nagyon kevés tartalom készült el eddig.

Kölcsönösen megállapodtak abban, hogy elválnak útjaik, és büszkék a közösen készített sorozatra. 

Egyes informátorok szerint Harry herceg és Meghan nem is szerettek volna több epizódot készíteni, mivel Joe Rogan, aki korábban több kétértelmű kijelentést tett például a koronavírusról, szintén leszerződött a céggel. Ezt az egészet nagyon ellentmondásosnak tartották. 

Vannak terveik 

A pár szóvivője azt is elárulta, hogy Meghan jelenleg is tartalmakat fejleszt, és szeretné megtartani az Archetypes közösségét. Azt viszont nem árulta el, hogy melyik platformon lesznek elérhetőek a legújabb epizódok. A hercegné a beszélgetések során híres nőkkel járt körbe bizonyos témákat, és többek között azokról a címkékről is szó esett, melyek meghatározzák a nőket. 

Meghan és Harry herceg készítői szerződést írtak alá a Netflixszel, ami nem csupán a dokusorozatukra vonatkozik. Az informátorok szerint Meghan nem szeretne visszatérni a képernyőre, inkább saját gyártású tartalmakat szeretne. De, hogy pontosan milyen terveik vannak, arról még egyik fél sem beszélt. 


Via