Harry herceg és Meghan Markle kislánya Lilibet hercegnő június 4-én lett kétéves. A kislány születésnapját a család szűk körben ünnepelte, de arról már korábban megjelentek információk, hogy Károly király különleges ajándékkal készült. De a terveit mégis keresztülhúzták.

Károly király egyedi ajándékot szeretett volna adni

Az információk szerint Károly király szeretett volna egy életnagyságú babaházat ajándékozni Lilibet hercegnőnek. Évtizedekkel ezelőtt Erzsébet királynőnek és Margit hercegnőnek is volt egy babaháza, amit valósággal imádtak. Az uralkodó ezért szeretett volna egy hasonló játékot ajándékozni. 

Olyat akar adni Lilinek, amit használni fog, és az övé lesz. Örökké emlékezni fog rá – nagy meglepetés lesz

– mondta korábban egy informátor. 

De nagyon úgy tűnik, hogy Harry herceg elutasította az ajándékot, és megkérte Károly király vásároljon mást a lányának. A bennfentesek szerint Harry herceg azt javasolta, Lilibet hercegnő ajándéka legyen kevésbé extravagáns, és inkább olyan dolgot vegyen, amit jobban tud használni a mindennapok során. Ezek alapján nagy úgy fest, hogy a hatalmas babaházat Lilibet hercegnő nem kapta meg, bár az nem derült ki, pontosan mit kapott a királyi családtól. 

Archie herceg aranyos ajándékot kapott

Harry herceg és Meghan kisfia, Archie herceg májusban ünnepelte a születésnapját. Az alkalomból egy igazán különleges ajándékkal lepték meg. A Mad Dogs & Englishmen Bike Shop tulajdonosai gyerekbiciklit küldtek neki. A figyelmes gesztust Harry herceg és Meghan levélben köszönték meg az üzlet tulajdonosainak. 


Via