Januárban megjelent Harry herceg memoárja, a Tartalék, ami miatt sokat bírálták. Sokan úgy vélik, elvágja magát mindentől és mindenkitől, és egyetlen ember lenne, aki ezt meg tudná akadályozni. Éppen ezért nem értik sokan Meghan Markle miért nem lép közbe.

Harry herceg egyre jobban elszigeteli magát 

Mióta Harry herceg a családjával Amerikába költözött, egyre jobban elszigeteli magát a királyi családtól. Évek óta pletykálnak Harry és Vilmos kapcsolatáról, a rossz viszonyról szóló híreket pedig maga Sussex hercege erősítette meg egy interjú során. Elárulta, már nem is beszél a testvérével. 

De nem Vilmos az egyedüli, akivel megszakította a kapcsolatot, ritkán beszél az apjával, és a királyi család többi tagjával sem érintkezik. Egyedül Eugénia hercegnő az, akivel megmaradt a jó kapcsolata. A viszályról szóló híreket több dolog is megerősítette, például, hogy Harry herceg rögtön hazautazott a koronázás után. 

Most Sussex hercege pár napot ismét Angliában töltött, mivel a bíróságon kellett tanúvallomást tennie. Órákon keresztül tettek fel neki kérdéseket, végül kiderült, nincs bizonyíték arra, hogy feltörték a telefonját és illegálisan gyűjtöttek róla információkat. A szakértők szerint az utóbbi hónapok ügyei már Harry népszerűségét is érintik, aki egyre ellenszenvesebb az emberek számára. 

Harry több családi titkot is elárult, ezeknek egy részét a könyvében hozta nyilvánosságra. Nem beszélve a drogokról, ami miatt akár komoly problémája is lehet, hiszen még ki is utasíthatják az Egyesült Államokból. A szakértők szerint valóságos önpusztításba kezdett, ami ijesztő, hiszen senki sem tudja leállítani. 

Meghan Markle-t is támadják 

Bár Harry herceg az interjúkon egyedül vett részt, és a bíróságra is egyedül érkezett, sokan Meghant hibáztatják. A rajongók szerint egyértelmű, hogy ő lenne az egyedüli, aki tudna rá hatni, és le tudná beszélni olyan dolgokról, melyekkel árt a hírnevének és a családjának. A drogokból komoly problémája lehet, mégis nyíltan beszélt a korábbi droghasználatról.

A rajongók szerint Meghan nagyban hibás, amiért Harry herceg meggondolatlan döntéseket hoz. A szakértők szerint a bírósági pert nagy eséllyel elveszíti, ez pedig még inkább hiteltelenné teszi mindenki szemében. Sokak szerint Meghannak le kellett volna beszélnie Harryt, hiszen sokat veszíthet, ha tovább folytatja a harcot és az elszigetelődést. 


Via