Harry herceg nem tagadja, voltak idők, amikor nem éppen ő volt a hűség mintája. 

Harry herceg hűtlensége tény

Harry herceg mostanában egyre többet nyilatkozik exeivel való kapcsolatáról, Chelsy Davy, korábbi kedvesének a neve például lassan napi szinten kerül elő, ha Harry herceget kérdezik. Az ex-előkelőség korábban azt nyilatkozta, hogy a sajtó a hibás azért, hogy megromlott a kapcsolatuk.

Harry herceg szerint sokan nem bírják azt a nyomást, amit a bulvár gyakorol rájuk, mint a királyi család leendő tagjai. Ezt pedig mindenkinek el kell fogadnia, ez az életforma nem való akárkinek. Ám akkoriban, amikor Chelsy Davy volt a párja, az még elképzelhetetlennek tűnt, hogy kilépjen a királyi családból.

Sok mindenben a sajtó a hibás szerinte

Mint kiderült, egyáltalán nem volt annyira jó a párkapcsolatuk, mint amennyire kívülről anank tűnt. 

Éretlen voltam, és sokszor meggondolatlanul cselekedtem. Egy csomó ostoba döntést hoztam, és mivel reflektorfényben élem az életemet, ezt sokszor kihasználták. 

— mondta Sussex hercege a New York Timeshoz eljuttatott írásbeli nyilatkozatában.

Harry herceg azt is elismerte ezzel a nyilatkozattal, hogy 2005 januárjában a Daily Mirror igazat írt róla, amikor azt állították, hogy amíg a szerelme éppen nincs a városban, Harry herceget egy barna nővel látták flörtölni. 

Így tehát világos, hogy nem csupán a sajtó által gyakorolt nyomás a hibás a szakításért. Az azonban a mai napig kérdés, hogy vajon Meghan Markle mellett jó útra tért?

via