Még mindig nem tudott kibékülni Harry herceg a családjával. 2024-ben már meglátogatta Károly királyt, de a családi egyesülés elmaradt. A szakértők szerint ez nem véletlen, mivel a konfliktusuk évekkel ezelőtt kezdődött. 

Harry herceg ezért haragudott meg Károly királyra 

Harry herceg és Károly király között 2022-ben romlott meg végleg a viszony, miután kijött a hercegi pár dokusorozata. Ezen a helyzeten csak rontott a Tartalék című könyv, amiben Harry herceg keményen megvádolta a családját

A friss információk alapján azonban nem ez volt az első töréspont, mivel az első nagyobb konfliktus még 2020-ban volt. Legalábbis erről számolt be a Mirror nevű angol lap. Robert Jobson, az Our King című királyi családról szóló könyv szerzője elárulta, hogy a konfliktus Károly király kijelentésével indult. 

A szakértő szerint az uralkodó azt mondta Harry hercegnek, hogy Meghan Markle kiadásait nem szeretné fedezni. Egyértelműen utalt rá, hogy Harry herceget szívesen támogatja anyagilag, de Meghan nem számíthat rá. Ez Sussex hercegét nagyon feldühítette, és nehezen is tudott rajta túllépni. 

Harry herceg visszatérhet Angliába 

Bár az ellentétek mélyek, a szakértők szerint Károly király és Katalin hercegné betegsége közelebb hozhatják egymáshoz a családtagokat. Károly király diagnózisa után Harry herceg egyből az Egyesült Királyságba utazott, a következő időszakban ismét Angliába látogathat.

Májusban az Invictus Game 10 éves évfordulója miatt fog az országba utazni, azt viszont még nem tudni, hogy Meghan Markle vele tart vagy sem. 


Via