Május 6-án ünnepelte 4. születésnapját Harry herceg és Meghan Markle kisfia, Archie, akit egy nagyon különleges ajándékkal lepett meg egy helyi üzlet tulajdonosa. 

Különleges ajándék 

A kis Archie 4. születésnapja több szempontból is különleges volt, hiszen pont arra a napra esett a nagypapája, Károly király koronázása is, így az édesapja Harry herceg nagyon sietett vissza az Egyesült Királyságból Los Angelesbe, hogy a gyermekét is köszönthesse. A gyermek számára azonban nem csak emiatt lett igazán emlékezetes a jeles nap, Archie ugyanis hatalmas meglepetésben részesült egy helyi, Montecitoban található üzlet jóvoltából. 

Meghan is kapott ajándékot

 A Mad Dogs & Englishmen Bike Shop egy szuper menő gyerekbiciklit ajándékozott a csöppségnek. Jennifer Blevins, az üzlet tulajdonosa elmondta, a brit partnerének és üzlettársának, Martinnak az ötlete volt, hog lepjék meg valamivel Archiet. 

Elment, és megvette az egyik legkülönlegeseb gyerekkerékpárunkat 

– magyarázta Blevins, aki elárulta, Martin néhány lufit és egy üdvözlőkártyát is vett, sőt Meghan számára virágot is küldött. 

Köszönet

Meghan és Harry annyira örültek a figyelmességnek, hogy egy köszönőlevelet is küldtek, hogy megköszönjék ezt a csodás gesztust. 

Egy hónappal később egy futár jött az üzletünkbe és átadott egy levelet

– árulta el Jennifer, a levélről pedig hamar kiderült, hogy a hercegi pártól érkezett, hálájuk jeléül. 

Fogadják Harry herceg és Meghan hercegné őszinte köszönetét a figyelmes ajándékért csérbe, amit Archie hercegnek küldtek a negyedik születésnapjára. A bicikli óriási örömöt okozott, a család nagyra értékeli 

– írta a levélben Harrison Colcord, a hercegi pár képviselője. 

(via)