Szombaton, június 17-én megrendezik a Trooping the Colourt, vagyis a zászlós díszszemlét, ami Károly király hivatalos születésnapja. Az eseményre a próbákat elkezdték, de lesz két családtag, aki biztosan nem lesz ott. A királyi család bennfentesei szerint Harry herceg és Meghan Markle még meghívót sem kaptak. 

Harry herceg és Meghan nem kaptak meghívást

A Trooping the Colour a királyi család egyik legfontosabb ünnepe, ami már évszázadok óta az uralkodó hivatalos születésnapjának számít. Ilyenkor az egész királyi család megjelenik a parádén, hintóval vagy lóháton mennek végig a városon, majd a Buckingham-palota erkélyéről köszöntik az embereket. Ez lesz az első alkalom, hogy Károly király előtt tisztelegnek, de nagyon úgy fest, nem lesz ott az egész család. 

Richard Eden, a Daily Mail szakértője elárulta, hogy az információi szerint Harry herceg és Meghan nem kaptak meghívást az eseményre. Szerinte nem meglepő, hogy ez történt, hiszen az utóbbi időben nagyon viharos a kapcsolat Sussex hercege és a királyi család között. 

Attól tartok, ez a kapcsolatok jelenlegi állapotát tükrözi. 

Harry herceg Londonban járt 

Harry herceg pár nappal ezelőtt utazott vissza Amerikába, mivel a tárgyalása miatt a londoni bíróságon kellett vallomást tennie. Sussex hercege beperelte Mirror Group Newspapers nevű vállalatot, mivel állítása szerint a cég illegális módon gyűjtött róla adatokat. Az ügyben döntés még nem született, Harry pedig folytatja tovább a média elleni harcát. 


Via