Évek óta várja a világ, hogy kiderüljön, mire is készül Meghan Markle. Vajon mihez kezd hosszútávon az életével a hercegnéskedés után? 

Meghan Markle a legnagyobbak közé léphetett volna

Erre a kérdésre még mindig nem kapunk választ. Nagyon úgy tűnik ugyanis, hogy amibe Meghan Markle belekezd, az általában nem jön össze. Most élete együttműködése volt kilátásban, ám ez mégsem teljesült. 

Tegnap minden nagyobb lap beszámolt arról, hogy Meghan Markle és a Dior egy történelmi megállapodás küszöbén állnak. A szerződés értelmében ő lett volna a cég arca, ezért pedig elképesztő összeget ajánlott a cég.

Ma reggelre azonban fordulat történt az ügyben: mint kiderült, nem születik megállapodás a divatcég és Meghan Markle között. Sőt, mára már azt is cáfolja mindenki, hogy valaha ilyenre készültek volna. 

Beverly Hillsből jönnek a pletykák

A Dior a képviselők szerint értetlenül áll az eset előtt, nem értik, honnan jöhetett a pletyka. A hírek egyébként azután jelentek meg, miután kiderült, hogy szétváltak útjaik a Spotify-jal, amellyel 2020-ban 20 millió dolláros szerződést kötöttek. Nem ez az első bukás, korábban Meghan Markle animációs filmterve is megbukott, akkor a Netflix-szel próbáltak beindítani a közös együttműködésüket. 

A legfrissebb információk szerint, egy Beverly Hillsben élő, a házaspárhoz közel álló személy kezdte el terjeszteni a Diorral való együttműködésről szóló pletykát, aki a következőket mondta: 

Hetek óta az a hír járja a környéken, hogy Meghan Markle aláír a Diorral. Mindenki erről beszél, nem csoda. Ha ez összejön neki, senki nem fog emlékezni a bukásaira, például, hogy a hülye podcastjét egy év után megszüntették.

via