Nagyon úgy tűnik, tényleg nem vágyik a királyi család a békére, és továbbra sem érzik fontosnak, hogy jó viszonyt ápoljanak Meghan Markle-lel és Harry herceggel. 

Kamilla királyné bekeményített

Kamilla királyné valóságos ámokfutásba kezdett. Nem elég, hogy pár napja nyilvánosan adott hangot annak, mennyire örül, hogy Meghan Markle és Harry herceg nem voltak jelen a Royal Ascot-on, most ismét az ex-hercegnét támadja. 

Tegnap bombaként robbant a hír, hogy az előzetes pletykáktól eltérően mégsem köti meg a történelmi szerződést Meghan Markle és a Dior. Pedig minden idők egyik legdrágább együttműködése lehetett volna ez, de a cég azt is tagadja, hogy erről valaha szó lett volna.

Kamilla királyné a jelek szerint ezt személyes sikernek éli meg, úgy érzi, csatát nyert Meghan Markle-lel szemben. Ennek kifejezésére pedig egy rendkívül kicsinyes módszert választott: a botrány kirobbanása után egy Dior szettben jelent meg. 

Meghan Markle számára a Dior a csúcs

Valószínűleg egyáltalán nem véletlen, hogy éppen ezt a kosztümöt volt kedve magára húzni egy ilyen botrány közepette, pedig egyáltalán nem jellemző rá, hogy gyakran viselne Dior darabokat. Ellentétben Meghan Markle-lel, aki évek óta megszállottan a márka rajongója. 

Noha Meghan Markle hivatalosan nem áll partnerkapcsolatban a Diorral - és a jelek szerint nem is fog- , évek óta rajong a márkáért. 2019-es marokkói körútján, a 2022-es platina jubileumon és más hivatalos megjelenéseken is egyedi Dior tervezéseket viselt. 

Mi több, még 2018-as Harry herceggel való esküvőjén is a Dior Beauty termékekkel készítették el a sminkjét, és Archie 2019-es keresztelőjén is Diort viselt. 

via