Harry herceg és a királyi család között még mindig nagy az ellentét, különösen fagyos a viszony Sussex hercege és Kamilla királyné között. A helyzet annyira elmérgesedett, hogy a PageSix információi szerint a királyné még megjegyzést is tett a hercegi párra egy nyilvános eseményen

Kamilla szerint Meghan Markle tehet mindenről 

A PageSix információ szerint a királyi család legfőbb témája a 2023-as Royal Ascot megnyitóján Harry herceg és Meghan voltak, legalábbis erről számoltak be a források. Az eseményen Károly király és Kamilla királyné is részt vettek. Az uralkodó felesége egy privát beszélgetés során szólta el magát. 

Mindenki boldog, hogy nincsenek itt. 

A forrás megerősítette, hogy a királyi család tagjai örültek neki, hogy Harry herceg és Meghan nem vettek részt az eseményen. A résztvevők gyakran beszéltek a hercegi párról, a lefőbb téma az volt, hogy a sussexi hercegné és a királyné között mennyire fagyos a viszony.

Kamilla még mindig dühös

Harry herceg a Tartalék című memoárjában élésen bírálta a királynét, aki az információk szerint továbbra sem tudott megbocsátani. 

Kamilla barátai azt mondják, hogy továbbra is dühös Harryre és Meghanre, miután Harry „gonosz mostohaanyának” nevezte őt a januárban megjelent Taratlék című emlékiratában. Mindenki Meghant hibáztatja a kellemetlenségekért. 

A bennfentesek szerint Kamilla királynénak feszült a viszonya Harry herceggel, de Meghanra még jobban haragszik. Sokak szerint a kijelentés is inkább neki szólt, mivel tudja, hogy Harry fontos Károly király számára. 


Via