A királyi családnál már megszokott, hogy mindig van valami dráma, de most úgy tűnik, hogy kivételesen nem Harry herceg a botrány kirobbantója. Egyre több jel arra utal, hogy Kamilla királyné nem ápol túl közeli viszonyt Vilmos herceggel.

Wales hercege nem hajlandó meghajolni

Korábban már nagy hír volt, hogy Katalin hercegné és Kamilla királyné nincsenek túl jóban, és sokan arra következtettek, hogy ennek a köztük lévő ellentét az oka. Nos, most kiderült, hogy Vilmos herceg nem teljesített egy fontos kérést a koronázási koncerten, így megszegte a protokollt, és nagyon valószínű, hogy a jövőben sem lesz hajlandó meghajolni a mostohaanyja előtt. 

Diana hercegné az oka?

Egy testbeszéd-szakértő szerint könnyen elképzelhető, hogy Vilmos az édesanyja iránti tiszteletből döntött amellett, hogy nem hajol meg Kamilla előtt. Érdekesség, hogy György herceg és Sarolta hercegnő, akik követték a koronázáson az édesapjukat szintén nem hajoltak meg Kamilla előtt, de a nagypapájuk esetében teljesítették a kötelezettségüket. Katalin hercegné azonban mindkettőjük előtt meghajolt. 

A protokoll szerint mostantól Vilmosnak illene meghajolni a brit uralkodó felesége előtt, de sokan azt sejtik, hogy talán korábban már megtette, és nem érezte szükségét annak, hogy még egyszer végigcsinálja. Nos, bárhogy is van, nagyon úgy tűnik, hogy nem Harry herceg az egyetlen, aki nem fogadta el teljesen Kamillát. A sussexi herceg azonban odáig elment, hogy gonosz mostohának nevezte az édesapja feleségét a botránykönyvében. 

Via