Nagy bejelentés a királyi család hivatalos weboldalán! Jelenleg is zajlik a koronázás a Westminsteri apátságban, de a weboldal üzemeltetői megragadták az alkalmat, hogy Kamilla királynét mostantól Kamilla királynőként tüntessék fel. Károly király feleségének ismét megváltozott a titulusa! 

A királyné megnevezést még Erzsébet királynő engedte meg

Kamilla azért lehetett királyné, miután Károly lett a király, mert Erzsébet királynő nem sokkal a halála előtt engedélyezte, hogy a menyének megváltozzon majd a titulusa. Érdekesség, hogy a néhai brit királynő férje, Fülöp a haláláig herceg maradt, nem lett belőle király.  Később azonban kiderült, hogy Károly a saját kezébe vette az irányítást, így már  biztos volt, hogy a koronázástól kezdve Kamilla királynő lesz. 

Úgy tartják a palotában, hogy a királyné elnevezés kissé nehézkes, és így egyszerűbb lenne mindenki számára, hogy ha elérkezik az idő, akkor a királynő titulusra váltsunk. Persze az tény, hogy Kamilla királynő továbbra is 'királyné' marad, tehát a palota senkit sem fog megbüntetni, ha ezzel a címmel illetné a jövőben

– mondta néhány hónappal ezelőtt a királyi család egyik bennfentese. 

Íme, Kamilla királynő a weboldalon

Royal.uk / People