Katalin hercegné és Kamilla királyné viszonyáról korábban is ellentmondásos hírek jelentek meg. A palota sosem erősített meg semmit, ám az informátorok sokszor állították, a két nő között mély ellentét húzódik. 

Katalin hercegné és Kamilla királyné kapcsolata egyre viharosabb

Tom Bower a királyi család egyik szakértője most egy beszélgetés során mesélt a két nő viszonyáról. A szakértő szerint a problémát a koronázási vendéglista okozta, emiatt Katalin és Kamilla között hetek óta szinte tapintható a feszültség.  

Kamilla királyné meghívta az egész családját, összesen 20 rokona volt ott, míg Katalin hercegnének csak 4 családtagja lehetett jelen a ceremónián. Ez annyira rányomta a bélyegét a koronázásra, hogy a walesi hercegné azóta sem békélt meg

Ha megnézzük a koronázási felvételeket, ahogy a király és a királyné elhagyja a trónt és elindul a Westminster apátság kijárata felé, láthatják, hogy mindenki meghajol és pukedlizik a király előtt, majd amikor Kamilla elmegy, Katalin meg sem mozdul. És ez azért volt, mert haragudott Kamillára 

- állítja a szakértő, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy nem ez az első eset, amikor a királyné magára haragít valakit a királyi családból. 

A népszerűség is probléma

Kamilla királyné és Katalin hercegné kapcsolatában a másik legnagyobb problémát az eltérő népszerűségük okozza. Tény, Katalint jobban kedvelik az emberek, ez a közvélemény-kutatásokból is látszik. Az informátorok szerint ez szintén zavarja Kamillát, annak ellenére, hogy a walesi hercegné nem szeretné túlragyogni az uralkodó feleségét. 

Via