Bár az Euróvíziós Dalfesztiválon Katalin hercegné elkápráztatta a rajongókat zongorajátékával, egyesek úgy vélik, hogy Meghan Markle kinézetét másolta le Vilmos herceg felesége.

Katalin hercegné ruhája

Katalin hercegné egy Jenny Packham által tervezett gyönyörű félvállas  ruhát  viselt a  zongoraelőadás  közben, amit még a windsori kastélyban vettek fel a döntő előtt.

Azonban a Meghan Markle rajongók nem voltak elragadtatva a megjelenésétől.

Ismét Meghant másolja. Ugyanolyan színű ruha. Ugyanaz a szabás. Katalin már egyre unalmasabb.

Mások viszont azt kritizálták, hogy a királyi család stylistjai hogy engedhették meg maguknak, hogy Katalin hercegné olyan ruhában jelenjen meg, mint korábban Meghan Markle.

Sussex hercegnéje egyébként még 2022-ben viselte a mesés ruhakölteményt egy gálán, amin Harry herceggel vett részt. A lábat is szabadon hagyó estélyit Christopher John Rogers álmodta meg Meghannak. A szett nagy sikert aratott, hiszen a ruha kiemeli a csodás alakját.

Shutterstock / Earl Gibson III

Katalin hercegnét az utóbbi időben több ilyen rágalom is érte, ám eddig figyelmen kívül hagyta a támadásokat. Egyre többször hasonlítják össze a megjelenését Meghan Markle öltözködésével, sokak szerint szándékosan másolja. Legutóbb akkor érték ilyen vádak, amikor egy fehér nadrágkosztümben jelent meg

Diana hercegné, a divatikon

Míg néhányan úgy gondolták, hogy a hasonlóság hátborzongató, egy rajongó észrevette, hogy Diana hercegné volt az, aki először egy kék egyvállas ruhát viselt egy 1996-os ausztráliai eseményen.

Getty Images / Tim Graham

Katalin hercegné és Meghan korábban mindketten viseltek már hasonló darabokat, mint Diana évtizedekkel ezelőtt. Persze ez nem meglepő, hiszen a hercegné ruhatárában rengeteg időtálló darabbal találkozhatunk. 

via